Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Annie - 4 juli 2011 12:45

Var även en sväng till haparanda i lördags och gick i lite affärer. Åkte egentligen för att titta på en ny mobiltelefon åt mej då jag fortfarande använder mammas gamla telefon som är från stenåldern typ då min så snällt gick sönder.

Blev dock ingen ny telefon utan vi shoppade lite kläder åt oss själva. Eller jag köpte bara en ny tröja, en svart vanlig med dragkedja och hög krage från intersport och nu köpte jag även mina efterlängtade converse. Blev ett par vita i tyg och tunn sula.


 Bild från google.


Kommer nog bli ett par svarta oxå så småningom och ett par i skinn.

Sen bar det av till hööks som vanligt, och där köpte jag en grimma med ludd på rea då Hannah börjat få lite skav. (Fast nu är hon utan grimma i hagen) En ridväst i softshell som var på rea, lite flugmedel,

Magic brush (måste juh se vad de är för speciellt när alla pratar om dem. :P)


 


Någon som har provat dessa?


Och så blev det en säkerhetsväst oxå. Så nu kan jag och Hannah börja hoppa på riktigt. Har även lovat min mamma att ha väst när jag hoppar då hon är så orolig (och livrädd för hästar) Så självklart måste jag juh hålla mitt löfte till mamma. :P

Sen vill jag ju även ha det för min egen skull.


 


Övriga bilder från Hööks


Av Annie - 4 juli 2011 09:54

Ja red juh som sagt för Hesse igår och passet gick ut på att jag skulle träna min sits och sitta stadigt och erbjuda Hannah ett stöd och låta henne själv komma till den avslappningen och ta stödet istället för att hälpa henne så mkt som jag egentligen vill. Det resulterade juh självklart i att Hannah vart lite fundersam och testade att slippa några gånger, men när jag bara satt kvar och fortsatte rida så fann hon sig i det riktigt bra och tog stödet själv. Jag fick mkt nytt att träna på och nu är det stenhård sitsträning som gäller för mej. :) Mycket man ska hålla reda på på en gång men det fungerade riktigt bra och jag fick mkt nyttiga tips.

Hesse sa även flera gånger under passet hur fint det har blivit och att allt börjar se jätte bra ut och att det verkligen har gått framåt och blivit stor skillnad på mej och Hannah nu. Och det är juh riktigt skoj att höra då vi verkligen jobbat och kämpat tillsammans. Och då vet man juh att det går åt rätt håll oxå.

Så jag är verkligen jätte jätte nöjd över passet, och nu är det bara att träna vidare.


de övriga ridpassen då:

Torsdags blev det dressyr på banan som det kanske märkts av bilderna. Hannah kändes fin och trevlig, (fast inte riktigt lika fin som på tisdagen) men jag var mkt nöjd ändå.


Fredag var vi bara ute och lallade i regnet i alla gångarter utan några större krav. Jag hade inte så mkt motivation till något mer än så heller.


Lördag red vi i ridhuset och hade ett inte så lyckat pass även om vi löste allt på slutet. Inte så mkt att skriva egentligen.  

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards