Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 11 juli 2011

Av Annie - 11 juli 2011 17:28

Har varit dålig uppdatering då det helt enkelt inte har funnits tid.


Fredags red jag iaf i paddocken och bara tog det lite lugnt, Hade noll tålamod och motivation så det var inte läge att göra något avancerat utan rullade bara i alla gångarter. Gick helt okej, inte bra och inte dåligt.


Lördags gjorde vi bort stallet på morgonen innan vi drog iväg till pite.

Söndags blev bara lugnt i stallet och gjorde inget speciellt. Fick veta på kvällen att jag skulle rida träning idag.


Och sagt och gjort så blev det en tidig morgon såhär första semesterdagen och allt och strax efter 8 satt jag i sadel och red fram. Hon kändes väl lite sådär i början och så men stundtals ändå helt okej. Men känslan hade kunnat vara mkt bättre (vilket iofs är helt mitt eget fel då det varit lugnt de senaste dagarna, eller som hela förra veckan egentligen) Och själva träningen gick bara så dåligt alltså, Kände mej som en nybörjare och allt kändes bara fel. Känns lite som att jag och Hannah var tillbaka på ruta 1 igen, eller ännu längre bak faktiskt. Och i princip ingenting fungerade. Ingen rolig känsla. Nåja det är bara att ta nya tag och lämna detta bakom oss.


Nej nu måste jag gå och vila huvudet en stund då det känns som att det håller på att explodera och sen blir det stallet då jag har kvällsjouren ikväll.


Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards