Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Annie - 5 juli 2011 10:41

Igår blev det bara en lugn kväll i stallet. Hannah fick komma ut och skritta, Vi red två varv runt slingan och hade sällskap av Kajsa och Barbro. Hannah var iaf lugn och fin, skönt med bara en skrittdag ibland oxå.

Innan vi gick ut och red så testade jag de nya magic brush och Hannah bara stod och njöt hela tiden. Jag stod tom och borstade hela öronen, både utvändigt och invändigt på henne och hon stod med lågt huvud med öronen rakt ut åt sidorna och ville aldrig att jag skulle sluta. Kunde inte annat än att skratta åt henne då hon var så söt. 

Jag tyckte borstarna var riktigt bra faktiskt. Nu provade jag bara den för kroppen men den tog bort stöv och smuts riktigt bra. Helt klart värt pengarna iaf.


Idag får det bli en vilodag då jag precis varit på massage och knäckt till ryggen igen och masserat upp alla spänningar. (fått en rekomendation om att ta det lugnt) Så just nu är man så där lagom dåsig i huvudet och lite smått snurrig.  

Så får se om jag då har lite tid över ikväll att fixa iordning filmen som Marcus filmade från Hesse träningen. (eller rättare sagt om Marcus har tid över så jag bara behöver peka vilka klipp jag vill ha med. så får han fixa resten :P oteknisk som man är. )


Och nu är det bara 3 och en halv arbetsdag kvar innan jag går på semester!! :D

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards