Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 3 september 2012

Av Annie - 3 september 2012 10:25

Oj oj nu har det varit fullt upp i några dagar därav inget bloggande alls.


I fredags efter jobbet så flyttade jag in hästarna från betet. Såå skönt att få stalla in dem igen!

Så hela kvällen gick till att pyssla på med flytt och köra hit och dit och fixa. Tur att Frida finns och hjälper till med allt! Alla borde ha lyckan att ha en Frida som kompis! :P


Lördag morgon åkte vi till stallet för att släppa ut hästarna själva och kolla så att ihopsläppet gick bra.

Och det gick bara fint. Lite skrik och spring så var det lugnt sen. Skönt!

Fixade alla stallsysslor och packade in höet och pysslade på innan det blev att åka hem och göra sig i ordning för Goungen Liams dop. Stolt faster till en så söt unge alltså. Han är ett sånt charmtroll utan dess like!

Det var ett fint dop och efteråt var det mat och fika så jag höll på att spricka alltså! Men en väldigt trevlig tillställning!


Efter det var det bara att åka hem igen och direkt vidare till stallet. Plockade in hästarna, motionerade dem, pysslade lite med allt möjligt, kapade halva hannahs man vilket var välbehövligt innan jag åkte hem och stupade i sängen!


Sov länge på söndagen och tog det lugnt innan jag åkte till stallet och fixade alla sysslor som vanligt. Red bägge hästarna och de kändes faktiskt fina bägge två. Hannah ska juh sättas igång igen efter skadan. Riktigt kul att få rida henne igen även om det bara blir korta pass såhär i början. Fortsatte pyssla på med massa saker och helt plötsligt hade jag fördrivit flera timmar. Åkte hem och hämtade pizza på vägen och resten av kvällen blev då bara lugn!

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards