Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 19 september 2010

Av Annie - 19 september 2010 15:11

Ja dagarna bara rusar iväg även om jag inte har gjort ett skit.

Är så sjukt less på den här förkylningen nu. Känns som att jag håller på att hosta upp mina lungor och snyta ut min hjärna eller nåt.

Som jag trodde så satte förkylningen juh sig såklart på mina lungor som vanligt, så torsdag natt (eller kanske fredag morgon är mer korrekt) så bar det iväg till akuten för att inhalera lite medicin och svälja diverse cocktails med tabletter. Hade haft svårt att andas sen tidigt på kvällen och när klockan blev 02.30 så fick marcus helt enkelt nog och tvingade in mej till akuten. Jag själv vill juh absolut aldrig åka in så jag går hellre hemma och har tungt att andas än säga att jag borde åka till akuten. Jag hoppas nog alltid att det ska gå över av sig själv. Vilket jag borde ha insett efter alla dessa år att det inte gör. Men man kan juh hoppas. :P


Efter att ha sovit några timmar så åkte jag och marcus till stallet och fixade i ordning allt och pussade lite på Hannahs goa mule för att sedan rulla vidare till marcus mamma i piteå. Kvällen bjöd på god middag och avslutades med lite bastu.

På lördagen åkte vi runt på lite utflykter och kollade omgivningarna i pite. Det är faktiskt en ganska mysig stad. Kvällen bestod av pyssel i stallet. Hade tänkt börja rida igång Hannah lite smått nu då hon stått i snart 10 dagar, Fast igår så blev det bara en liten promenad då min andning absolut inte är i form. I övrigt så var det bara en massa pyssel och gos med Hannah.


Idag så har man gjort sin plikt och varit och röstat också. Snabbt och smidigt. Känns bra att man gjort något vettigt och nu har man iaf gjort sitt val. Hade man inte röstat så kan man juh inte heller gnälla i efterhand.


Nåja nu ska jag nog gå och dricka lite te och honung och försöka bli av med min hosta innan det blir dags för stallet.


/Annie

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards