Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Annie - 15 mars 2012 09:21

Shit vilken snygg häst jag har alltså! Måste bara få säga det.


Igår var jag till stallet och hade lektion för Linnea och Hannah och de har verkligen gjort stora framsteg sedan sist jag såg dem. Riktigt kul att se. Linnea har verkligen börjat komma på hur hon ska rida Hannah och det ser mycket stadigare ut nu. Igår fick det rida mycket övergångar först i trav och sedan på lilla 8 volten. Fortsatte med övergångar från galopp och sedan lite enkla byten på stora 8 volten. Det fungerade riktigt bra och de fick prova på lite förvänd galopp. Avslutade med lite skolor där de på ena långsidan skulle rida några steg skänkelvikning in från spåret och sedan ut mot spåret igen och efter den andra långsidan var det först öppna och sedan en volt på mitten och rida sista biten i sluta. Hannah började bli lite trött och protesterade lite i skolorna men de fick till det riktigt bra ändå. Och det var första gången som Linnea provade rida skolor på Hannah och jag tyckte det gick jätte bra ändå. 

Och det är riktigt kul för mig att se hur snygg häst jag faktiskt har när hon faktiskt kommer till arbete. Är juh svårt att se det själv från ryggen. :P Jag var väldigt nöjd över både häst och ryttare igår och de jobbade på bra. Kul att se.


I tisdags så fick Hannah bli löslongerad med inspänningar och det fungerade fint. Är så roligt att se att Hannah själv tränar på sina ökade gångarter. :P Speciellt traven.


I måndags fick hon vila då hon hade ett ganska långt sår på ena bakbenet när Linnea var dit, dock bara ytligt och jag kollade henne på kvällen när jag var och hade intaget och nattade och hon var inte öm, svullen eller varm så det var ingen fara med det.


Jag måste verkligen se till och få knäppt nå nya bilder nu oxå, men tills dess får det bli denna bild som knäpptes förra våren.

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards