Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Annie - 19 mars 2012 13:15


 

Av Annie - 19 mars 2012 09:06

Måndag igen. Härligt! Helgerna går alldeles för fort i vanlig ordning och jag hade gärna varit ledig några dagar till. Känner att jag har sovit alldeles för lite och för dåligt under helgen men det är bara att bita ihop. Sitter just nu och dricker en red bull för att vakna och så några extra koppar kaffe på det så blir det nog bra.


 


Blev ingen ridning för mig igår då min kramp i benen blev värre och värre under dagen. Tillslut hade jag stora problem med att bara gå. Stå gick bra och när jag väl tog mej ner och sitta så gick det oxå bra, men att ställa sig och sätta sig var en riktig plåga. Kändes som den värsta träningsvärken någonsin gånger 10. Men jag överlevde trots allt. :P Marcus var med till stallet och hjälpte mej med sysslorna, och det var bra för annars hade jag nog varit kvar där ännu då jag inte kunde röra mej speciellt snabbt. (Hade nog kunnat bli omsprungen av en sengångare utan problem.) Och Marcus var inte sen med att reta mej heller. Snällt eller hur? Fick höra om jag kunde böja mej ner och röra mina tår, om jag kunde plocka upp saker från golvet som jag tappat och att jag gick som att jag gjort på mig. Snällt va??!! :P Tur för honom att jag inte kunde springa. ;)


 


Idag känns det iaf bättre, Inte helt bra ännu men betydligt bättre än igår. Kanske var lite väl sne om musklerna får kramp när man väl knäcker till och blir rak igen. hmm. :P Allt ska man vara med om. Tur att man iaf kan se det komiska i det hela och mest bara skratta åt allt hela tiden.



Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards