Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Annie - 18 mars 2012 13:37

I fredags slutade jag jobbet till lunch och åkte på massage på eftermiddagen. Knäckte till diverse låsningar och knutar och efteråt kände jag mej måttligt mör i kroppen. Eftersom jag inte får rida efter behandlingen så ställde Sofie upp och red Hannah. Jag  hade lite lektion för dem och det gick bra.


I går så steg jag upp tidigt och åkte till stallet då vi skulle mötas upp ett gäng och löshoppa några hästar. Hannah var väldigt lugn och fin och hoppade med bra självförtroende och var riktigt duktig. Så stolt över henne. Hon hoppade med lätthet 115 cm och eftersom hon skötte sig så fint så avslutade vi med den höjden. Så stolt.

Hon slutar aldrig att förvåna mig och jag tycker om henne mer och mer för varje dag som går, (om det nu är möjligt. :P) Trots att hon varit min i snart 2 år. Mitt hjärta.


 


Efter stallet så slängde jag bara i mig lite frukost för att sedan åka till Övertorneå och hälsa på min pappa. Min bror och hans flickvän och deras lilla bäbis var och hälsade på från stockholm och jag var juh bara tvungen att få se min brorson. Världens sötaste unge alltså! :D (just ja, har juh glömt berätta här att jag blivit faster) Efter några timmar med bäbis snos så var det dags att åka hem och väl hemma kraschade jag i soffan med väldigt huvudvärk och ont i kroppen. Massagen tog rejält och kroppen är väldigt öm.


Får se om jag tar mej upp på hästryggen ikväll eller inte då det just nu bara är svårt att ställa sig upp från soffan. :P Men vet juh att det är bra att känna denna mörbulthet då jag vet att det är ett gott ont för att kroppen ska bli rak igen. Och det går juh över på någon dag.


Ha en trevlig söndag!



Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards