Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Annie - 11 juli 2010 23:39

Det blev utgång i går iaf. Strax efter 23 ringde M och sa att han och de andra skulle gå ner till hotellet och frågade om jag skulle följa med. Sa först nej och tänkte att jag skulle gå och lägga mej, Men ångrade mej efter en liten stund och tänkte att jag kan juh visst följa med. Kunde juh faktiskt vara skoj. Hade juh druckit ett glas vin medans jag såg på tv. Så sagt och gjort så ringde jag upp till M och sa att jag visst kommer med. Var bara att byta om från mjukiskläderna till nåt lite mer anständigt. haha var inte direkt partykläder men blev jeans och en t-shirt. Slängde på lite mascara och rouge och håret i en tofs på huvudet och så var det bara att gå. Mötte upp M och de andra och kvällen blev riktigt skoj faktiskt. Träffade en massa trevliga människor och vi var på allmänt bra humör.


Idag har det oxå varit fullt upp. Vi har varit iväg på en roadtrip. Efter att vi vaknat och ätit lite så åkte vi iväg mot ötå där vi stannade hos pappa. min farbror, faster och hennes man från södra sverige var oxå på besök, har typ inte träffat dem på 14 år så det var kul. Drack kaffe och fikade och hade det trevligt. Efter det bar det vidare mot stugan. Mamma ringde igår och frågade om vi kunde åka och vattna hennes blommor då hon är på semester i sthlm. När vi kom till stugan så höll vi på att bli uppätna av myggen från helvetet.    Det var helt olidligt alltså, det var överallt så vi typ sprang runt med vattenkannorna för det var omöjligt att stå still.   Och mamma har juh typ en miljon blommor i trädgården oxå! Men blommorna blev vattnade iaf. spenderade halva vägen hem med att mörda alla mygg som kommit in i bilen bara av att man öppnade bildörren. När vi kom tillbaka till Ötå så var vi hungriga så vi stannade och åt pizza. Vi fick typ vänta i över 40 minuter innan vi fick våran mat och ändå var det typ bara en till som hade beställt. Tyckte det var lite väl länge faktiskt.  

Näja vi fick våran mat och sedan fortsatte vi hemåt. Var hemma strax innan 22 ikväll. Då hade vi kört ungefär 30 mil idag. Men trevligt har vi haft det ändå.


Hannah fick tyvärr stå idag då det blev så sent innan vi var hemma. Blev inte direkt som planerat med alla tider om man säger så.

Så nu har man duschat och snart är det dags att gå och sova, måste juh jobba i morgon.

God natt!

/Annie

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards