Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Annie - 18 maj 2011 08:15

Igår blev det en vilodag för Hannah och jag passade på att åka förbi Sussi innan jag åkte till stallet för att gå igenom hennes hästgrejer som hon har kvar. :) Och jag kan juh säga att det följde med en hel del saker till stallet. Nu har jag schabrak i massa olika färger och märken så jag klarar mej en lång tid framåt iaf både till hopp och dressyrsadeln. Och så fick Hannah ett nytt regntäcke, ett grönt horsewear Rambo och ett fleecetäcke med hals. och en förbygel och dyón läderskydd med fårull och BoT paddar och stallbandage (5 m från equiline) och lite annat smått och gott. (tur att hennes pålle hade samma storlek som Hannah. :P ) Och allt var i superbra skick. Är juh så bra att ha kompisar som man kan köpa grejer av oxå, det går juh fortare än att beställa.

Åh det är så roligt med nya grejer!

Jag insåg däremot att jag måste omorganisera mina grejer i stallet om jag ska få plats med allt. Men alla vintertäcken, både ute och inne ligger iaf nu i bagaget i bilen och väntar på en tvätt, och sen får det nog åka in i förrådet tills det är dags för att ta fram dem igen i höst.


Eftersom det inte blev någon ridning, så gick jag och Hannah ut och promenerade och åt lite gräs, (eller Hannah åt. :P) Och det var värre uppskattat. Hon tuggade i sig för glatta livet. :) Måste juh börja vänja in henne lite nu oxå så hon är redo för betet sen. För i hagen som de går nu i finns det inte ett gräs strå.

Jag längtar verkligen till sommaren och värmen!

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards