Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Annie - 22 maj 2011 21:54

Idag blev det ett kravlöst pass i paddocken. Hade hoppsadeln idag och bara rullade på. skritt, trav och galopp och hon var jätte fin och avslappnad, frustade nöjt och vara bara allmänt nöjd. (förutom en gång när hon låtsades bli rädd för några hinderstöd. :P ) Helt enkelt ett kravlöst härligt pass.


När jag skulle ta in henne från hagen så var hon jätte arg på alla hästar i hagarna brevid, Så hon sprang emot dem med öronen bakåt och var bara allmänt sur på alla. Sen kom hon fram till mej lika glatt som vanligt. 


Dessa knäppte jag dock nästan direkt jag kom till stallet, och här var hon inte sur på någon. :P

 


   

Av Annie - 22 maj 2011 11:06

Igår blev det ett dressyrpass i ridhuset då det helt plötsligt började blåsa storm ute.

Hannah var pigg och lite ofokuserad i början, men blev kalasfin på slutet, Dock ännu piggare!

Red mkt öppna och sluta efter långsidorna i bägge varven och nu fungerade de riktigt bra. Formen i öppnan blir lite si och så ibland men det kommer nog lösa sig.

Slutan fungerar mkt bättre i bägge varven. Red även en del skänkelvikningar vid varvbyten och mkt tempoväxlingar.

Tränade en del på att öka traven och få till ordentliga längningar, Och i början blev det si sådär, en del blev okej och en del så bara "vispade" hon runt med benen. Men sen så lossnade det och hej och hå vilka fina längningar hon visade, Riktigt härliga framben och bra påskjut bak. Riktigt härlig känsla. :)

Galoppen då, Ja där blev det en hel del tempoväxlingar och hon kunde korta sig jätte fint, dock blev det lite protester från hennes sida men det släppte sen, Och ökningarna var absolut inga problem, Sen så rullade vi mest bara på.


Så det var ett bra pass med en del prostester och missar, och lite kommunikationsproblem ibland, Men det stora hela så var det jätte bra trots att hon var så pigg. Känns så kul att det går framåt nu efter höstens och vinterns problem som vi hade. Vi fortsätter träna och skam den som ger sig. :P


 


Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards