Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Annie - 19 maj 2011 21:22

Så här ser man ut när man försöker göra sig till och få uppmärksamhet.



    

Av Annie - 19 maj 2011 15:36

Ja det har regnat i princip hela dagen så min lilla fryskorv till häst lär juh stå och frysa i hagen. Blir att skynda sig till stallet när jag slutar jobba så hon får komma in och bli lite varm innan det sen är dags för hoppträningen.

Nu vekar det iofs ha slutat regna även om det är väldigt grått och trist ute. Hoppas att det iaf är uppehåll ikväll. Och att det sen ska vara så förbannat kallt ute.

Jag är som min häst och tycker inte om när det är kallt. Vill verkligen ha lite värme nu! Det är juh snart sommar, men det sägs väl att om Maj är jätte varmt så blir sommaren dålig, och nu när det är så kallt och dåligt väder i maj så borde juh sommaren bli jätte varm och fin?! Man kan juh alltid hoppas. Annars får man kanske ta och flytta till varmare breddgrader.


 

Av Annie - 19 maj 2011 08:13

Igår tog jag en skritttur ut med Hannah runt lilla slingan och Marcus och Wilma var med och promenerade. Hannah kändes som en tickande bomb att sitta på som var på väg att explodera när som helst, och stundtals var hon spänd som en fiolsträng, Speciellt vid träbroarna som man måste gå över. Och att hästarna som var kvar ute i hagarna stod och gnäggade. Hon småtaktade och tuggade på bettet emellanåt, men vi tog oss runt hela slingan i mest skritt iaf. Vet inte riktigt vad som flög i henne då hon brukar vara så bra ändå när man rider ut.

Eftersom hon var så spänd så ville jag inte avsluta så utan jag fick låna en liten del av paddocken fast det var lektion och så travade jag henne lång och låg och hon frustade som en tok och blev avslappnad nästan direkt. Tog även lite galopp och hon var riktigt lugn och fin. Travade och skrittade av och avslutade när hon slappnade av så bra. Blev inte ett så långt pass utan hon fick komma ut och rasta skallen lite iaf.


Ikväll ska Helena hoppa henne, det blir nog skoj. :) Hannah kommer nog vara glad iaf.

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards