Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av Annie - 2 augusti 2011 23:22

Idag blev det ett joggingpass i paddocken. Hannah kändes lite småtrött men det har nog med värmen att göra. Hon kändes iaf fin i traven och idag var fokus på att ha henne låg i formen och bara vara följsam och hon var riktigt fin.

Tog även lite galopp i bägge varven och hon var lugn och sansad. Lät henne bara rulla på och varvade med att stå upp och sitta ner lite. Även här fokus på att ha henne i en låg form och bara vara lydig. Och lydig är hon juh verkligen min lilla ängel. Behöver bara proa lite med rösten och räta upp mej så saktar hon juh av. Även om hon blev lite piggare efter galoppen.

Hon var nog nöjd och glad efter passet och även jag, Har juh verkligen saknat att rida på dessa två veckor.


Hannah var livrädd när vi skulle gå in från hagen då vi skulle passera en hage där de kört in en silageboll och en häst låg och sov precis brevid balen, Och det var skitläskigt tyckte Hannah som tvärstannade och började blåsa och backa. HAHA söthäst alltså. Men när hagkompisen Ella gick förbi utan att reagera så vågade Hannah sig förbi oxå, även om hon var skeptisk till monstret som redan ätit upp en häst.   Sen när vi passerat så gick hon in lika lugnt som vanligt och monstret verkade bortglömt iaf. 

Av Annie - 2 augusti 2011 13:16

Det slog mej igår att det är agusti nu. Snart är sommaren över och det blir höst. Tiden går fort.


Iaf så red jag ut runt lilla slingan några varv igår tillsammans med Kajsa och Ella. Och jag trodde att Hannah skulle vara riktigt pigg ändå med tanke på att hon vilat men hon var hur lugn som helst, hon skrittade på så fint och bra och så travade vi även lite grann och även i traven så skötte hon sig jätte bra och inte det minsta tendenser till att vara springig.

Det var en mysig tur och det var skoj med lite sällskap oxå.


 

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards