Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Annie - 30 augusti 2011 08:42

Igår var vi ut på uteritt med Kajsa och Hilda och Zingde som sällskap, och Hannah var minst sagt överladdad. Kändes som att sitta på en tickande bomb alltså. Som tur var så var Kajsa och Ella snälla och lät oss ha dem som lite bromskloss så jag hade en rumpa att hålla mej bakom. :)

Hannah som var på hugget ville verkligen springa fort. Och hon passade på att ta galopp så fort hon fick chansen för det är juh roligare än att trava. Men när vi varit efter lite olika vägar så red vi en stund på en äng och då lugnade Hannah ner sig efter lite travjobb och kändes riktigt fin. Är faktiskt riktigt nöjd att hon kunde hålla sig på mattan och inte explodera när de andra körde lite galopp på ängen (som jag avstod då jag kände hur hon var) eller när en annan bockade runt bakom henne, Jag kände hur hela Hannah nästan skakade av överladdning igen. Men hon skrittade fint hela vägen hem sen (förutom den lilla galoppen hon bara var tvungen att ta när vi skulle över en bro och direkt upp för en ganska brant kort backe. ) Det var en härlig tur ändå och Hannah såg minst sagt nöjd ut när vi kom tillbaka till stallet. Skönt att få komma ut och trötta ut huvudet lite grann.


Och nu har jag fått klartecken så imorgon eftermiddag går flytten till Holmen och Hannahs nya hem. Ska bli spännande. :)

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards