Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 5 augusti 2011

Av Annie - 5 augusti 2011 17:22

Nu ska vi se vad som hänt de senaste dagarna.

I onsdags joggade jag fram Hannah i paddocken, Har varit så himla hostig nu i några dagar och det påverkar min astma. :( Hannah var iaf riktigt seg och trött men mjuk och lydig ändå. Joggade som sagt fram henne och sen fick Kajsa prova rida henne. Det såg riktigt fint ut och Hannah skötte sig väldigt bra. Kul för mej att se henne från backen. Och jag kunde konstatera att jag har en väldigt fin häst. :D


Igår fick hon vila och istället fick hon sig ett välförtjänt bad. Hannah tyckte nog det var ganska skönt där hon stod och vilade medans jag skrubbade henne. Var bara när jag närmade mej ansiktet som hon inte var sådär jätte nöjd. Men ren och fin blev hon, och jag var nog lika blöt som henne innan jag var klar. Kan man duscha en häst utan att blöta ner sig själv? Jag lyckas då alltid blöta ner mej själv oxå.

Igår var en riktig tvättardag då jag även passade på att tvätta bort alla smutsiga schabrak och även hennes stalltäcken innan jag åkte till stallet. Så nu är allt nytvättat och fint. :)


Snart blir det att åka till stallet och rida. Har dock inte bestämt mej ännu vad jag ska göra ännu. Behöver iaf inte stressa ikväll då Marcus och några kompisar ska sitta hemma hos oss och basta. Så då passar jag på att fly till stallet. :P

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards