Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Annie - 8 augusti 2011 20:49

Efter att ha sovit typ 3 timmar inatt och börjat jobba första dagen efter semestern och det har regnat och varit grått och trist hela dagen så känner man sig sådär lagomt pigg så därför ger jag upp för idag och går och kramas med kudden istället.


God natt på er alla.


 

Denna bjuder jag på. :P Trevlig sambo som knäpper kort en morgon när man inte ville stiga upp.

Av Annie - 8 augusti 2011 19:48

Skulle juh skriva lite om fredagens ridpass. Red i paddocken och Hannah var då piggare än vad hon varit tidigare under veckan. Travade fram och red tempoväxlingar och mkt volter och serpentiner och hade fokus på att ha henne stadig och följsam. Hon var riktigt fin i formen, hade henne låg men ändå väldigt rund. Galopperade lite och hon var riktigt fin, sen gjorde vi även lite galoppombyten och det tyckte juh Hannah var riktigt lattjolajbans, Hon gillar verkligen det så då blev hon lite laddad. :D Fortsatte med travjobb och plockade då upp henne lite mer i formen och hon fortsatte att vara riktigt fin. Jag satt bara och njöt av ridpasset. Avslutade med att skritta av runt hagarna.


 


I går hade jag ett ännu härligare pass på Hannah.

började med att skritta fram och därefter blev det skrittjobb på kort tygel. Tränade mkt på halter och att hon skulle vara kvar i formen.  Travade lite serpentiner och volter i låg rund form innan jag plockade upp henne lite mer. Red mkt tempoväxlingar och sen blev det en del övergångar. Sen blev det dags för galoppjobb och herrej**lar vad fin hon var. Har nog aldrig känts så bra som det gjorde igår, Hon var bara så härlig. Stadig i formen och red ganska mkt tempoväxlingar och volter i bägge varven. Samlade upp henne ganska mkt små stunder för att sedan gå fram igen och red olika stora volter, och även de mindre fungerade klockrent och var stadiga och bra och hon lyssnade på minsta lilla även fast hon nog tyckte att det blev lite jobbigare då jag nu har ökat kraven lite på oss. Efter galoppjobbet så fortsatte jag jobba i traven med att korta upp henne korta stunder och det blev nästan trav på stället när jag samlade upp henne och jag satt bara med ett stort flin som gick från ena örat till det andra. Hon lyssnade så bra både framåt och tillbaka. Jag hade nog kunnat rida hur länge som helst men avslutade när det gick så himla bra och travade av henne i låg rund form igen innan vi skrittade av runt hagarna. Önskar verkligen att någon hade kunnat vara där och filmat eller tagit bilder, för detta pass var så härligt. Känns som att vi tagit ett JÄTTE kliv framåt nu bara från i onsdags liksom. :)

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards