Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg under november 2010

Av Annie - 14 november 2010 17:05

Kvällen igår blev bara lugn. Efter jag badat och Marcus kommit hem från jobbet så åkte vi till stallet för att ta in hästarna och natta dem för att sedan åka hem och laga middag. Det blev lax och potatis med sparris och citronsås. Värre smarrigt. :) Efter maten så blev det att mysa ner sig i soffan med en film och en skål med chips.


Idag har vi tagit sovmorgon och sedan varit hos Marcus pappa och fikat.


Men nu ska jag ta och hoppa i stallkläderna och bege mej till stallet. Blir att rida ut med Hannah ikväll igen. Eller iaf runt på anläggningen. Det är ganska kallt ute idag. Tror termometern i bilen visade minus 14 grader när vi åkte hem från risön. Men en liten stund ska vi väl klara av att uthärda kylan, jag och Hannah. Vi är nog lika frusna båda två. Men jag vet juh att det kommer bli betydligt värre senare i vinter. USCH. Längtar verkligen inte tills det är över 30 minusgrader ute. Då håller man på att frysa ihjäl.


Nåja, bara ta en dag i taget. :D


Ha det bra.

/Annie

Av Annie - 13 november 2010 17:29

Dagarna går alldeles för fort. Säger juh hela tiden att jag ska bättra mej på att uppdatera bloggen, men det går inge vidare juh som det kanske märks.

Men här kommer iaf en lite snabb uppdatering.


Ja veckan har iaf bestått av jobb på krf. Har hoppat in och jobbat extra pga en som är sjukskriven. så det har varit som att ha en veckolång stalljour.

Känns som att man inte varit annat än i stallet hela dagarna denna vecka.


Tröttheten är fortfarande inte bättre. Känner mej fortfarande lika orkeslös men det ger nog med sig.


Idag tog jag och Hannah iaf en härlig tur i skogen. Hannah var riktigt pigg men skötte sig ypperligt. Enda som inträffade på hemvägen var att en postlåda var bland det läskigaste Hannah någonsin sett. Även om vi passerat den på vägen bort. Hannah trodde nog på riktigt att den skulle äta upp henne. Hon blev extremt hög när vi passerade den (på andra sidan vägen. För nära den kunde man juh inte gå) och hon blåste och stirrade värre mkt på denna farliga sak som stod där helt stilla i vägkanten. :D Hon är juh ändå söt min lilla häst.


Nu ska jag nog hoppa ner i ett varmt bad, innan Marcus kommer hem från jobbet.

Ikväll ska vi äta en smarrig middag! MUMS!

Ha en trevlig lördagkväll.

/Annie 

Av Annie - 5 november 2010 22:17

Ja det gick juh inte så bra med att hålla bloggen uppdaterad.

Men men.. Ska skärpa mej.


Jag är såååå sjukt trött nu så jag vill bara dra täcket över huvudet och gråta och slippa stiga upp igen förrän min energi är tillbaka som normalt. Helt sjukt hur allt kan vara så tungt och jobbigt just nu. Skulle som sagt vilja sova dygnet runt om jag bara fick, och allt detta gör att jag känner mej allmänt nere hela tiden. jobbigt som tusan.

Någon som har något bra tips hur man kan få lite energi??


Iaf så har Hannah fått ta det lugnt i veckan med mest skritt då ridhuset varit upptaget på kvällarna och det bara har gått att vara ute. Plus att min rygg inte alls har varit med mej. Har haft riktigt ont men har försökt jobba på ändå. Alex har varit snäll och ridit henne två dagar åt mej oxå så hon har fått röra på sig lite mer iaf. Ikväll tog jag iaf en tur med henne i ridhuset, och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag vill ha tillbaka känslan som jag hade i somras när saker och ting iaf fungerade. Nu är det inte mkt som fungerar för oss för tillfället, så idag blev det mkt skrittjobb för att få henne att slappna av och få in lite känsla att vissa övningar iaf går att genomföra!

Vet som inte riktigt hur jag ska ta mej ur denna onda cirkel som vi är i nu. OCh det blir juh inte bättre av att motivationen och orken är lika med noll!


Nåja, blir att ta nya tag i morgon och försöka på nytt. Förhoppningsvis är kanske orken med mej imorgon.


Nu ska jag krypa ner i sängen och sova innan jag somnar här sittandes framför datorn.


Ha en trevlig helg!


/Annie

Av Annie - 1 november 2010 13:08

I ett nafs. Har knappt hunnit med själv. Dagarna har bara sprungit förbi och dygnet har haft alldeles för få timmar.   

Oktober har bestått av att vara tävlingsledare och genomföra en dressyrtävling, En tripp tur / retur till sthlm med bil och släp för att tömma min gamla lägenhet som är såld, stalljour, jobb, Hannah har haft besök av tandläkaren, fått på sig sina vinterdojor, bygga ny hage, plus de vanliga stallsysslorna, det har hunnit komma snö två gånger och det har hunnit smälta bort oxå, Hunnit påbörja en utbildning som AF tyckte jag skulle gå, (insåg snabbt att det inte alls var något för mej) hunnit avsluta utbildningen. ja plus en massa annat som jag säkert glömt bort. Har iaf inte haft någon tid över till att blogga. När man väl har kommit hem så har det bara varit att stupa i säng för att hinna få sig någon timmes sömn innan allt dragit igång på nytt.    Tur att man har världens bästa sambo som har hjälpt en med allt som har behövts göras.


Men nu är väl iaf tanken att jag ska ha liiite mer tid över så då ska jag ta tag i det här med att blogga oxå.


I övrigt så har det inte hänt något direkt spännande att rapportera. Hannah mår bara bra nu även om jag känner att jag inte gör det. Den gångna månaden börjar ta ut sin rätt på mej nu.   Nåja, Nu när allt börjar lugna ner sig igen så blir nog allt bara bra. Annars kommer det sluta med att jag blir lite lätt sinnessjuk.    (eller mer än vanligt iaf.)


Hannah börjar förresten se ut som en lurvig liten björn. Hon har verkligen satt vinterpäls nu. Den är inte så tjock direkt men den är fluffig. Så hon ser ut som en liten nallebjörn.   


På återseende.

/Annie

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards