Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 11 september 2011

Av Annie - 11 september 2011 13:23

Torsdagens ridpass har jag juh inte skrivit om ännu.


Red iaf i ridhuset och Hannah kändes som stel och ville inte riktigt släppa efter så hon kändes nästan lite stötig. Tror det berodde på att i onsdags så var hon ute utan täcke och när hon kom in så skakade hela hon som ett löv så hon fick på sig ett ulltäcke ett tag och äta lite mat så hon blev varm igen. Så hon hade säkert stått och spänt sig en längre stund ute då vilket då gjorde att hon kändes så spänd när jag red.

Nu har hon täcke på sig ute så då ska hon juh hålla sig varmare. Hon tycker juh inte alls om när det blåser på henne. Är man känslig så är man, Sen är det juh inte bättre av att det är både brunst och att hon börjat fälla lite päls oxå.


Nåja tillbaka till ridpasset nu så gjorde jag mkt övergångar, tempoväxlingar och volter för att få henne att slappna av och komma loss i baken. Galoppen var ganska stolpig i början och kändes inte alls rund och fin, men efter en del tempoväxlingar där med så kändes det bättre. Tröck på henne framåt efter långsidorna och då kom bakbenen igång och borta var stolpandet och nu började hon vinkla benen lite oxå. Så summan av det hela var att mot slutet så släppte hon och kändes mjuk och fin igen.


Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards