Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 12 september 2011

Av Annie - 12 september 2011 22:16

På onsdag har vi stått två veckor på holmen jag och Hannah och Hannah verkar trivas hur bra som helst. (Och såklart även jag) Privathästdelen är lagomt stor med 6 boxar, Fast än så länge är vi bara 3 som står där. (resterande kommer senare) Och sen att ha allt så nära och att det är så bra ordning på allt. Vi hade inte kunnat ha det bättre faktiskt. Och då känns det juh ännu bättre att vi trivs så bra bägge två. Hannah fann juh sig tillrätta direkt.


Det blir lite längre att åka men det är helt klart värt det.


Igår så bytte jag och Sofie som står i stallet hästar med varandra så hon fick rida Hannah och jag red Pluppen som han kallas då jag ska vara hästvakt nu till helgen då Sofie ska bort. Kan juh vara bra att ha testat hästen innan iaf. (Och kul att Sofie anförtror hennes häst åt mej oxå. :) ) Pluppen är hennes lilla häst på 170 nånting i mankhöjd. (typ 175 kanske) och jag hade lite svårt att ta mej upp med hoppsadeln och hoppläder. Haha. Men efter några om och men så lyckades jag kravla mej upp på honom iaf och det var stooor skillnad på honom och Hannah. Och då är det inte bara storleken jag pratar om. (Hannah är juh ändå typ 167 i mankhöjd men är ändå så lätt och kompakt i kroppen) Men en riktigt härlig och supersnäll häst alltså trots att han inte är så gammal.

Vi red på utebanan först bara så vi skulle få känna på hästarna lite i alla gångarter och det var riktigt kul att rida pluppen. Jag tänkte inte ens på att han var så stor. Var bara när jag precis satt upp som det kändes stort och man hade juh så mkt hals framför sig. :P


Red iaf i alla gångarter och och satt bara och log hela tiden över hur kul det var. Nyttigt för mej att få rida lite andra hästar oxå då jag bara ridit Hannah de senaste ett och ett halvt året typ.

Efter vi ridit så skrittade vi av hästarna ut i skogen en sväng och det var riktigt mysigt. Finns juh en del fina ridvägar i holmen oxå. :)


Red Hannah en sväng idag oxå och måste bara säga att galoppen kändes hur härlig som helst idag. Mycket nöjd!


Nåja nu måste jag gå och lägga mej så jag orkar upp imorgon.


God natt.

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards