Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 20 september 2011

Av Annie - 20 september 2011 21:36

Är det någon som har något tips på någon websida där man kan hitta kläder från shockemöhle att beställa från? Har hittat en sida men de hade bara hästkollektionen. Har hittat så mkt fint som jag vill ha. Sen har jag även hittat så mkt fint från HV polo. Och till helgen får man juh lön så det kliar lite i fingrarna att klicka hem lite nya grejer. :)

Av Annie - 20 september 2011 09:01

Ja jag kan inte säga annat än att Hannah är bara för bra. Hade ett mkt trevligt pass igår där hon i början kändes lite seg och motvillig med när hon kom igång ja då kom hon igång ordentligt. Lyssnar på minsta lilla signal och totalt uppmärksam på mej och vad jag vill.


Red lite enkla byten igår och det tyckte juh hannah var riktigt skoj, Växlade mellan att rida hela varv på volten  och bryta av på medellinjen för att fatta ny galopp och byta varv. Oj vilken dålig förklaring men blev en åttvolt iaf när jag bytte varv. :P

Måste växla lite mellan hela varv på volten så hon inte vänjer sig direkt att det är avbrott på medellinjen och ny galopp då hon är så klok så hon lär sig allt på en gång.

Behövde bara räta upp mej och krama i tygeln så var det skritt direkt. gjorde även halt några gånger från galopp och även det gick bra.

Kände att jag fick till galoppen bra igår och att hon var mer under sig med bakbenen och använde dem istället för att bara släpa med dem. Mycket bättre tryck blev det.


Efter det galoppjobbet så blev hon väldigt pigg som hon brukar bli när hon får jobba. Ju mer man jobbar desta piggare blir hon.

Travjobbade sen med mkt tempoväxlingar och samlade ihop traven riktigt och sedan svinga fram henne igen. Och så fin hon var och hon frustade så nöjt.


I övrigt så har även jag blivit förkyld igen. Klarade mej inte denna gången heller. men det är bara att bita ihop. Och så har jag insett att jag måste ta det lite lugnt ibland oxå och inte bara köra på som jag vill, även om det är lätt att bara ignorera kroppen och köra på som vanligt, så har jag insett att det kommer ta tvärstopp en vacker dag isf. Men det är juh så lätt att bara göra som man alltid gör och hoppas att saker går över.

Nåja det återstår att se hur man gör...


  Prinsessan.

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards