Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 17 september 2011

Av Annie - 17 september 2011 11:58

Nu är man hemma igen efter två intensiva dagar i sthlm. Steg upp före fan i torsdags, hade klockan på 04.00 och kl 05 satte jag mej i taxin för att plocka upp två kollegor till och åka vidare mot Kallax. Flygresan gick bra och när vi var framme på kontoret var det möte hela dagen. Avslutade dagen vid 17.30 och åkte in mot stan och hotellet. När vi väl checkat in på hotellet och allt så drog jag och min kära mor ut på staden och turboshoppade lite då vi hade ca 40 minuter på oss innan affärerna stängde kl 19 och vi var tvungna att börja göra oss i ordning för middagen. Jag hittade iaf lite kläder som fick följa med hem.


Middagen hölls i gamla stan och det var en mysig medeltidsrestaurang med god mat, Tyvärr väldigt dålig service just denna kväll vilket var väldigt synd. Började väl gå tillbaka mot hotellet strax innan 23 och då var det raka vägen i säng som gällde då man varit igång sedan kl 04 och det började verkligen kännas.

Näe jag väl gick och la mej så var jag nog lite för övertrött så det tog ganska länge innan jag somnade. Sedan upp vid 7 för att äta frukost och tillbaka till kontoret för mera möten och kl 16.15 avgick planet tillbaka till norr igen. Åkte taxi hem från kallax och då var det bara att skynda in genom dörren för att byta om och åka vidare till stallet och ta hand om hästarna. Bägge två fick vila igår faktiskt.

Och resten av kvällen blev bara lugn.


Måste säga att det var lite farligt att åka ner då jag nu inser hur mkt jag saknar stockholm. Jag ångrar inte att jag flyttade upp då jag är lycklig att jag har både Marcus och Hannah och Wilma såklart, Vilket jag inte hade haft om jag bott kvar, Men jag saknar verkligen själva staden och allt som hör där till. Jag är en storstadsmänniska så är det bara. Nåja man får se vad som händer, Blir nog inte att bo i Kalix resten av livet iaf.


Nu ska jag gå och göra något vettigt.

Ha en bra dag i det fina soliga höstvädret.


Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards