Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 21 september 2011

Av Annie - 21 september 2011 10:40

Har juh glömt skriva att det ska komma en tjej och provrida Hannah på fredag för att eventuellt bli medryttare. Så då får vi se om det passar damen eller inte. :)

Hannah visar juh vad hon tycker eller inte ganska direkt, så jag hoppas att det kommer gå bra iaf så jag kan få lite hjälp nu någon dag i veckan i 1-2 månader tills jag fått ordning på min mage igen och faktiskt kan ta det lugnt vissa dagar.

Vill ju inte att det ska gå så långt så det utvecklas till magsår.

Men tyvärr är jag juh oxå ett kontrollfreak som har svårt att släppa mitt hjärta till någon annan, då jag vill ha det på ett visst sätt och jag vet juh vad Hannah trivs med oxå. Och speciellt nu när det har börjat gå så bra, det går bara framåt och framåt för varje pass som går.

Så det är väldigt svårt för mej att släppa på den kollen, men Hannah är juh min prinsessa.



  

:P     

Av Annie - 21 september 2011 08:13

Igår var det riktigt ruskväder ute så hästarna hade fått komma ut sent, vilket var lika bra då Hannah ändå bara står och fryser. Regn går väl bra, men när det blåser då är hon missnöjd. Tog in allihopa när jag kom till stallet då det hade börjat ösa ner igen och Hannah hade börjat frysa även fast hon hade täcke.


Eftersom de inte hade varit ute så många timmar så tog jag och longerade Hannah så hon fick komma ut och röra på sig iaf. Hon var lugn, fin och lyssnade bra som vanligt, och efter så stod vi bara och hade det mysigt en stund. Hon är så lugn och harmonisk i stallet, och väldigt kramsjuk. Enda är att hon ännu inte är riktigt lugn och avslappnad när hon blir ensam inne. Men det löser sig nog när alla andra hästarna oxå är på plats.

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards