Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg under mars 2012

Av Annie - 10 mars 2012 13:15

Hannah är en väldigt kelsjuk häst. Så fort man kommer in i boxen så har man en mule i nacken eller ansiktet och så vill hon alltid stå och mysa en stund.

Sen älskar hon verkligen när man kliar henne och då ska hon alltid klia tillbaka och har man väl börjat så vill hon absolut inte sluta. Hon visar exakt vart på kroppen hon vill bli kliad och när man kliat klart där så visar hon nästa ställe.


Men att bara stå och mysa en stund är verkligen en del av våran rutin nu.



Vem kan liksom motstå denna söta mulen man får i nacken.










Och så lite kliande.



     

Av Annie - 10 mars 2012 10:40

Jag hann bara publicera mitt inlägg igår så började det snöa ute istället. Så det blev en ordentlig snöstorm.

Åkte till stallet och tog in hästarna och det kändes som småspik mot ansiktet när det blåste, men hästarna var hyfsat lugna att ta i, var bara 4 åringen som härjade i hagen när vi kom och som hade lite bråttom men skötte sig ändå.

Annars så brukar då alla sköta sig exemplariskt och det har inte varit några problem alls hittills under dessa veckor jag haft hand om dem. Riktigt skönt med så snälla och väluppfostrade hästar. :)


Passade på att smörja min ena sadel igår, insåg att det var alldeles för länge sedan jag smorde den, fy på mej! Måste verkligen bli bättre på att smörja. Förra helgen smorde jag iaf alla mina träns ordentligt, och igår tog jag och fettade in nya kandaret ett varv till då det behövdes. Men några fettningar till så borde det vara mjukt och fint iaf.


Idag är det iaf strålande sol ute och nån plusgrad så det droppar från taken. Äntligen vårväder igen och jag hoppas att snön försvinner snabbt. Nu är det juh iofs över en meter snö ute så det lär väl ta sin lilla tid, men lagom till maj kanske man kan se barmark ute. :P Jag vill oxå bo i södra sverige och ha snöfritt och härligt vårigt ute nu. Jag bor juh verkligen i fel ände av landet då jag inte alls gillar snö och vinter speciellt mycket. Kan väl vara kul med snö i max två månader, sen vill jag att det ska försvinna. Får nog helt enkelt ta och flytta söderut.

Jag satt och kollade på hemnet igår på så ruskigt fina gårdar och det fanns flera som jag skulle kunna tänka mej, men då kostar det därefter oxå. Någon som vill skänka mej några miljoner?  


 


Av Annie - 9 mars 2012 12:08


 


För att komma till tävlingen klicka HÄR!

Av Annie - 9 mars 2012 12:01

Shit vad det stormar ute idag. Nästan så det skakar i väggarna och fönstrena och träden utanför ligger vågrätt.

Idag gäller det att hålla i sig när man går utanför dörren. Och hålla hårt i wilmas koppel så hon inte blåser bort. :P


Okej nu är det kanske inte fullt så illa, men det blåser väldigt väldigt mycket. Och så verkar det komma någon odefinerbar nederbörd, troligtvis snöblandat regn. Hej istid! Nu lär det bli ruskigt halt ute.


Nåja hoppas ni får en bra dag iaf och håll i hatten om ni kliver utanför dörren.


 

Av Annie - 8 mars 2012 08:45



 


Klicka på bilden ovan för att följa mej på bloglovin´ om ni är intresserade av det. :)

Av Annie - 7 mars 2012 11:14

Just nu har jag verkligen en massa tankar, planer och drömmar som jag verkligen skulle vilja genomföra som jag faktiskt tror skulle kunna bli riktigt bra. Inte riktigt som vanligt då jag inte har någon utbildning men en lite annan variant skulle nog kunna fungera bra. Och jag tror att det inte skulle vara speciellt svårt att få med Marcus på min idé heller då jag vet att vi har pratat lite om det tidigare. Men juh mer jag funderar på det desto mer inser jag att jag skulle vela göra det. Nu måste jag bara komma på vart jag vill syssla med detta. :P


Åh nu blev jag ruskigt sugen. Får se vad jag kommer fram till i slutändan.


 



Av Annie - 6 mars 2012 14:18

Jag vill oxå ha vår och snöfritt! blir lite avis när man ser alla härliga vårbilder från södra Sverige och här ser det ut såhär! och mer snö ska det tydligen komma oxå. :-\

 
Av Annie - 6 mars 2012 10:44

Så här utslagen är man när man kommer hem efter en kväll i stallet. :-P

 

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards