Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Annie - 13 juni 2012 09:46

Har blivit två sena kvällar nu i rad. Igår var jag till stallet och tämde ur bädden i Pluppens box. (Sofie tömde Hannahs i måndags och började i pluppens) och därefter skurade jag boxarna. Det tog sin lilla tid och därefter gick jag ut och mockade Hannahs hage. Efter X antal kärror och efter att ha slagits med alla mygg som nu vaknat tog jag och började tömma skåpen. Har packat in sadlarna och tränseen och lite täcken mm i bilen men sen gav jag upp då klockan blev så mycket. Åker och tar resten ikväll och skurar ur skåpen, sen är allting klart.


Efter stallet åkte jag till hästarna på betet och typ dränkte dem i myggmedel och stod och kramades med dem en stund. Pluppen var extremt kelsjuk och följde efter mej som en hund i hagen. Stod länge och kliade honom innan jag tog mej an Hannah. Hon kom snällt fram och jag sprayade henne och sedan rengjorde jag hennes sår hon fått på halsen då hon åkt på någon smäll. Inget allvarligt men rengjorde och smorde lite 4 ess så inte myggen och flugorna ska irritera i såret. Och sedan stod jag och kliade henne en lång stund innan jag sa godnatt och åkte hem.


Men myggen är seriöst helt galna nu! Det sa bara pang så exploderade det med mygg, har kommit hur mycket som helst från ingenstans och enerverande är dem när de ska surra kring öronen hela tiden! Sjukt envisa är dem. Det är verkligen en nackdel med sommaren att myggen ska finnas.


 

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards