Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Annie - 25 juni 2012 11:36

Grabbarna! :-D

 
Av Annie - 25 juni 2012 09:22

Jag har inte haft tid eller direkt lust att blogga så mkt så därav min frånvaro och bara lite mms bilder.


Har som sagt haft fullt upp,varit sjuk, försökt hålla igång Hannah lite, gått igenom en träbro och fått fina sår på bakbenen, dock bara ytliga och de har helat fint, firat midsommar med grillning hemma med några vänner, Festat, osv osv osv.


Inatt har jag bara sovit ca två timmar så jag känner mej verkligen helt död idag. men men, bara bita ihop.

Ikväll ska vi bygga ny hage åt hästarna då de har betat ner deras nuvarande hage ganska ordentligt. Tur vi har flera ängar som vi kan växla mellan så det alltid är en som får vila så det hinner växa på nytt. Så det är kvällens planer.

Imorgon har vi styrelsemöte på kvällen.


Pluppen ska även sättas igång nu efter sin vila så det ska bli kul att han får komma igång igen. Men han behövde en vila men ska nu få komma igång, han är nog världens mest sociala häst alltså. Så fort man kommer till hagen är han fram och möter en och sedan följer han efter en som en liten hund. Han bryr sig inte alls om vart de andra är så länge han får vara med en. Söt häst. Har även anmält oss till våran första tävling. Blir i augusti och har anmält oss till en LB:2. Ska bli kul att få komma ut med honom oxå.


Nu på lördag är det tävling för mej och Hannah. Ska rida LB:2 och LA:4. Känner att vi kanske inte fått så bra uppladdning inför tävlingen men det ska bli kul ändå och vi har inga krav eller förväntningar heller så. :)


Nåja, lite uppdatering iaf.


Längtar verkligen till semestern. Känner att jag behöver det nu. Är så sjukt trött på morgonen så jag knappt tar mej upp, men kan ändå inte lägga mej i tid heller. Bara två veckor kvar, så nedräkningen har börjat!


 

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards