Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av Annie - 14 juni 2012 10:08

Igår efter jobbet var jag in till stan och tog en fika med Sofie och sa hejdå då hon åker hem till östersund idag och i höst drar hon vidare till tyskland. Jag hatar verkligen att säga hejdå till människor jag tycker om!   

Men önskar henne lycka till med allt och jag vet att vi kommer ha kontakt iaf. :)

Men det är ändå jätte tråkigt och jobbigt att behöva säga hejdå, även fast jag tycker det är helt rätt att flytta och prova på olika saker.



Kvällen spenderades i stallet där jag tömde ur skåpen och skurade ur dem. Det är juh sjukt hur mycket grejer man samlar på sig. Ändå är det inte ens hälften av allt som jag hade i skåpen! Resten av grejerna ligger i förrådet, garaget eller i andra bilen, och en del ligger inne i min hästgarderob oxå. Shit alltså, behöver då inte köpa nåt nytt på länge egentligen. Men får se hur bra jag lyckas hålla det då eftersom jag tycker att det är såååå roligt att shoppa. :)

Ja hela volvon blev iaf proppfull så nu ska jag lyckas organisera upp allt oxå haha, det är ett projekt för sig!


Mockade även ur den sista kärran från Hannahs hage och ordnade till tråden igen och lite allmänt pyssel. Sedan åkte jag till hagen och pussade på hästarna. De är juh för söta tillsammans och det är roligt att bägge kommer och möter en vid grinden när man kommer.   Pluppen skulle nog helst vela stå och mysa i flera timmar, Han följer verkligen efter en som en liten hund. Även Hannah tyckte det var mysigt att kramas en stund, även om hon inte har tålamod att stå lika länge.


Marcus har iaf smittat ner mej med sin fina förkylning han fick ihelgen! Kände igår att jag började få ont i halsen och därefter har det bara blivit värre och värre. Just nu känner jag mej ganska risig även om det inte är så farligt ändå. Hoppas iaf att det är snabbt övergående då jag har planerat att rida hästarna.

Av Annie - 14 juni 2012 09:29

Mina fina!

 

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards