Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg under juli 2010

Av Annie - 16 juli 2010 16:24

har jag blivit. Feber och allmänt risig. Livet är inte på topp just nu. Marcus får pyssla om mej för jag känner mej helt död.


Helena red Hannah igår då jag var dålig.

Snart bär det iväg till stallet för att iaf skritta ut med Hannah så hon får röra lite på sig. Ska bara försöka få i mej lite mat först.


Hoppas ni andra har det bättre i sommarvärmen.


/Annie



Av Annie - 15 juli 2010 14:46

  


  


   


   


        


             


                 


   

Skrittar av en nöjd häst och en nöjd ryttare.    

Av Annie - 15 juli 2010 14:15

Gick faktiskt bra. Vi lastade in Hannah och A i släpet och rullade iväg till holmen. M fick premiärdra transporten med volvon.

När jag red fram gick det inte så bra men när jag började rida för maria och så så lossnade allt. Fick träna mkt på min sits, Att få upp blicken och sluta sitta och stirra ner i backen. Men hon sa oxå att mitt säte var bra och att jag och Hannah passade bra ihop så det var riktigt kul att höra. Men fick hemläxa med att träna på huvudet i första hand. Därefter så ska jag träna på att vrida om mina skänklar. (sitter juh och vrider ut tårna) så nu är det stenhård träning med sitsen som gäller. Har juh även redan utvecklat en del med min sits och mina armar av att rida för helena så det känns skoj att det går framåt och ger lite resultat. Blir ruskigt inspirerad av att rida lektion.

M var med och fotograferade oxå.


Igår så tog jag och Hannah en mysig skritt tur först upp i skogen och därefter så red vi runt lite efter olika vägar. Skrittade på lång tygel hela tiden och hon var lugn men ändå energisk. Riktigt mysigt. Var ute i ca 50 minuter och bara njöt av det fina vädret.


Idag är formen inte riktigt på topp däremot, Känner mej ruskigt sliten och risig.


Ha en trevlig dag i solen.

/Annie


Av Annie - 13 juli 2010 10:03

Det absolut inte mkt alls.


Jag jobbade från 11,45 till 20,00. Så hela dagen gick åt till det.

Tog det bara lugnt på kvällen sen.


Helena red Hannah igår och idag ska vi iväg på träning. Jag börjar vara lite smått nervös faktiskt. Men jag hoppas det kommer gå bra iaf.   


Ha en trevlig dag i solen. Själv ska man jobba.  


/Annie

Av Annie - 11 juli 2010 23:39

Det blev utgång i går iaf. Strax efter 23 ringde M och sa att han och de andra skulle gå ner till hotellet och frågade om jag skulle följa med. Sa först nej och tänkte att jag skulle gå och lägga mej, Men ångrade mej efter en liten stund och tänkte att jag kan juh visst följa med. Kunde juh faktiskt vara skoj. Hade juh druckit ett glas vin medans jag såg på tv. Så sagt och gjort så ringde jag upp till M och sa att jag visst kommer med. Var bara att byta om från mjukiskläderna till nåt lite mer anständigt. haha var inte direkt partykläder men blev jeans och en t-shirt. Slängde på lite mascara och rouge och håret i en tofs på huvudet och så var det bara att gå. Mötte upp M och de andra och kvällen blev riktigt skoj faktiskt. Träffade en massa trevliga människor och vi var på allmänt bra humör.


Idag har det oxå varit fullt upp. Vi har varit iväg på en roadtrip. Efter att vi vaknat och ätit lite så åkte vi iväg mot ötå där vi stannade hos pappa. min farbror, faster och hennes man från södra sverige var oxå på besök, har typ inte träffat dem på 14 år så det var kul. Drack kaffe och fikade och hade det trevligt. Efter det bar det vidare mot stugan. Mamma ringde igår och frågade om vi kunde åka och vattna hennes blommor då hon är på semester i sthlm. När vi kom till stugan så höll vi på att bli uppätna av myggen från helvetet.    Det var helt olidligt alltså, det var överallt så vi typ sprang runt med vattenkannorna för det var omöjligt att stå still.   Och mamma har juh typ en miljon blommor i trädgården oxå! Men blommorna blev vattnade iaf. spenderade halva vägen hem med att mörda alla mygg som kommit in i bilen bara av att man öppnade bildörren. När vi kom tillbaka till Ötå så var vi hungriga så vi stannade och åt pizza. Vi fick typ vänta i över 40 minuter innan vi fick våran mat och ändå var det typ bara en till som hade beställt. Tyckte det var lite väl länge faktiskt.  

Näja vi fick våran mat och sedan fortsatte vi hemåt. Var hemma strax innan 22 ikväll. Då hade vi kört ungefär 30 mil idag. Men trevligt har vi haft det ändå.


Hannah fick tyvärr stå idag då det blev så sent innan vi var hemma. Blev inte direkt som planerat med alla tider om man säger så.

Så nu har man duschat och snart är det dags att gå och sova, måste juh jobba i morgon.

God natt!

/Annie

Av Annie - 10 juli 2010 22:36

Steg upp vid 9 och åkte hem till Helena där vi gjorde i ordning hästarna för att sedan rulla in till krf för att rida. Red i ridhuset där det var svalare då det var typ 25 grader ute. Jag och Hannah hade väldigt svårt att komma överrens idag och det var då inte mkt som fungerade. Fick henne att slappna av och ge efter lite grann i traven och då avslutade jag mitt pass och bad Helena hoppa upp och rida igenom Hannah. Det gick iaf betydligt mkt bättre än när jag satt på ryggen och mot slutet gick Hannah bra. 


När jag kom hem så somnade jag en stund. Skönt var det.   


Har ätit tacos till middag idag och nu har M gått iväg till en kompis men jag orkade inte följa med. Trött som man är. Sitter i soffan och glor lite på tv istället.


/Annie 

Av Annie - 9 juli 2010 22:37

Idag började dagen med att jag vaknade 08.20 Jag började egentligen 07.45!   Jag har alltså sovit igenom 3 st väckarklockor och slagit av dem i sömnen! Flög upp ur sängen och var lite förvirrad och visste knappt vad jag skulle göra. Tog ett djupt andetag och insåg att det är ingen idé att jag tok stressar för jag är juh ändå redan försenad. Körde upp M ur sängen oxå så han fick stiga upp och köra mej till jobbet. Eller han erbjöd sig faktiskt och det tackade jag juh självklart inte nej till. Landade på jobbet 08.35


Nu på kvällen har jag och M varit på bio och sett eclipse. Den var sååå bra.   Jag gillar juh twilight filmerna och längtar redan tills nästa kommer.

M var snäll och följde med även om han kankse inte gillar de filmerna så mkt. Han tycker det är en tjejfilm och för mkt känslor.   Jag håller dock inte alls med.   


Hannah får vila idag och i morgon blir det träning.


Nu är det snart dags att gå och sova så man vaknar pigg och utvilad imorgon.

Ha en trevlig fredagkväll!


M har förresten satt ihop ett kollage åt mej som jag la som header här på bloggen. Vad tycks?


/Annie

Av Annie - 8 juli 2010 21:02

men i övrigt har det inte hänt så mkt alls idag. Har jobbat delad tur så jag jobbade förmiddag och sen var jag ledig nån timme mitt på dagen för att jobba kvällen.

Passade på att sola lite när jag var hemma på dagen. Måste juh försöka få lite färg så man inte ser ut som ett lik hela sommaren.


Är hästledig idag då Helena har ridit Hannah. Och i morgon ska hon få vila.

På lördag funderar vi på att rulla in till KRF för att rida lite på banan. Är nog nån månad sen jag red på bana. Men tycker inte om att nöta i en dammig paddock hela tiden. Men ibland kan det som vara bra ändå.   


Har parkerat mej i soffan för resten av kvällen och har ätit chips och dip som M hade fixat. MUMS!    Blir juh bortskämd av honom.

Snart blir det att krypa ner i sängen för en tidig kväll, ska juh upp tidigt i morgon för att jobba men sen blir det ledigt i helgen.


/Annie

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards