Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg under juli 2010

Av Annie - 7 juli 2010 22:30

har jag inte alls hunnit med att blogg nåt. Har haft fullt upp med jobb och stall.


Måndags red jag Hannah. Var ut en sväng först och red sen lite lösgörande på ängen. red henne framåt och i en låg och avslappnad form och gick väl hyfsat iaf.


Igår dressyrade vi på ängen igen. Red utan gramanen igår och det gick ändå väldigt bra. Vi red mkt tempoväxlingar i skritt och trav och övergångar och svängar. Formen var lite upp och ner men mot slutet gick hon stadigt och bra.


Idag har jag varit ledig, vaknade på morgonen och tittade ut genom fönstret och såg att det spöregnade! Typiskt bara för att det var 30 grader och strålande sol igår när jag jobbade så var det såklart skit väder när jag väl är ledig. Blev sur och gick och la mej för att sova igen. Vaknade några timmar senare och då var det strålande sol och varmt.    Blev genast på bra humör. Och kände mej faktiskt ganska utvilad efter att ha sovit typ 12 timmar.

Idag tänkte vi rida och bada med hästarna men vägen hade vuxit igen så det blev inget med det. Red till ängen och dressyrade i dag med. Helena kom och hade lektion för mej och ytterligare en polett trillade ner för mej och jag kom på lite mer hur jag ska rida henne. Det är så bra när Helena står på backen och kan säga hur jag ska göra. Bakbenen kom igång bra och hon fick schwung i gången.

Kändes mkt bra.


Imorgon får nog Hannah vila om inte Helena känner för att ta ett pass med henne då jag jobbar delat pass imorgon.


Nu har M varit och handlat massa gott så nu ska jag gå för att få i mej nå mat.


Ciao.

/Annie

Av Annie - 4 juli 2010 21:25

Lite bilder från ridpasset igår.


 

    

   

  

 

    

   


  


 

 

      

           

 


Måste juh även bjuda på en bild på M och Hannah.   


     

Av Annie - 4 juli 2010 13:20

Tycker att dagarna och veckorna bara springer iväg. Det var juh nyss söndag tycker jag. Man hinner juh som inte riktigt med.


Var och red igår efter jobbet och M var med och fotograferade.


Hannah var mycket bättre idag och var inte alls bråkig .

Red dressyr på ängen en stund och hon gick avslappnat och lugnt och inväntade mina signaler. Vi höll däremot på att bli uppätna av mygg och torterade av bromsar så red inte allt för länge.


Nu är man på jobbet igen och ska jobba till 20 så Helena ska rida Hannah idag.


Lägger upp lite bilder från ridningen senare ikväll när jag kommer hem.


/Annie 

Av Annie - 3 juli 2010 08:06

och åter jobb... känns som att jag alltid är på jobbet nu. och sen är det bara stallet och sova när man kommer hem. Känns som att man aldrig hinner vara hemma.


Hannah fick stå igår. Men jag och M åkte till stallet iaf och tog in henne och gav mat och och borstade och smorde henne och sen släppte vi ut henne i hagen igen till de andra. M hade även med sig systemkameran och knäppte en massa bilder. Lägger ut några här lite senare.

Han var min räddare igår och dödade två läskiga getingar som var inne i stallet och var jobbiga. (Jag verkligen HATAR getingar)


Nåja ikväll blir det att åka och rida efter jobbet. M ska med och knäppa lite bilder så jag får några som är knäppta med en bra kamera och inte en mobil.   


/Annie

Av Annie - 2 juli 2010 19:14

Hundens dagbok:

07.00 - TJOHOO, promenad! Det är det bästa som finns!

08.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

09.00 - TJOHOO, ungarna är uppe! Det är det bästa som finns!

12.00 - TJOHOO, leka i trädgården! Det är det bästa som finns!

14.00 - TJOHOO, åka bil! Det är det bästa som finns!

15.00 - TJOHOO, ungarna kommer hem! Det är det bästa som finns!

16.00 - TJOHOO, leka med en boll! Det är det bästa som finns!

17.00 - TJOHOO, matte och husse kommer hem! Det är det bästa som finns!

18.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

20.00 - TJOHOO, bli kliad på magen i soffan! Det är det bästa som finns!

22.00 - TJOHOO, sova i mattes och husses säng! Det är det bästa som finns!


Kattens dagbok:

783:e dagen i fångenskap...

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favorit fåtölj.

Kom ihåg: lägg en i deras säng!

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst; på grund av min kraftfulla förmåga, att framkalla något de refererade till som ”allergi” - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor, men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

  

Av Annie - 2 juli 2010 16:49

Jag försökte verkligen sova ut igår och sov ändå väldigt länge men inte blev jag nå piggare för det.. Deprimerande värre. Nåja bara bita ihop.    Var juh iaf ledig går och dagen bestod av lite ärenden och dylikt. Nu ska jag jobba 5 dagar framåt. Tycker inte alls om att jobba helg men man får juh tänka att det ger mer pengar iaf.


Var till stallet och red ut en sväng med Hannah. Hade sprängande huvudvärk så vi tog en lugn tur. Skrittade och travade och bara hade det mysigt jag och min häst.    även fast det blåste ganska mkt men Hannah var då inte brydd över det. Var väl ute i 45 minuter kanske.


När jag kom hem så hade M städat och gjort mysigt i lägenheten. Var skit skoj att komma hem och bli överraskad.   


Idag får Hannah nog vila och så får hon gå i helgen istället. Har inte riktigt bestämt mej ännu.


Ha en trevlig fredag!

/Annie

Av Annie - 1 juli 2010 00:00

Men jag forsätter att vara helt sjukt trött. Försov mej i morse. Vaknade 15 minuter innan jag började.   Eller jag vakande inte själv utan M ringde och väckte mej. Hade inte han ringt hade jag nog sovit hela dagen. Tur att jag har honom iaf som håller koll på mej.   Lite förvirrad var jag när jag kom till jobbet men vaknade till liv till slut.


Jobbade till 20 ikväll och därefter åkte jag till stllet för att rida Hannah.

Red med nya sadeln idag. Den var jätte skön att rida i så det kommer nog bli kanon.

Annars var det väl lite sisådär idag.

Hannah började ganska avslappnat men så fort jag började kräva lite av henne och skulle börja jobba ja då tyckte Hannah att det skulle hon juh inte alls behöva göra utan det var huvudet upp i vädret. Hoppa jämfota och var allmänt psyk. Och så fort jag lättade så älgade hon iväg i 190. kunde inte alls vänta och förhållningar var inte populärt för då flög hon i luften. Var bara att försöka hålla sig lugn och andas och rida på iaf. Efter många om och men så gav hon med sig och jobbade på iaf och red henne i en lite högre form idag. Formen var inte perfekt hela tiden men i det stora hela så var hon ändå fin på slutet av ridpasset och då gick det faktiskt tom att rida.


I morgon är jag ledig! underbart!   

/Annie

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards