Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Annie - 16 maj 2012 09:54

Provade rida igenom La:4an igår igen och nu satt det faktiskt mycket bättre än sist. problemet kom i skänkelvikningarna där jag inte riktigt hade hunnit få ordning på henne och mej själv då hon tycker att man ska ladda och springa fort så fort man vänder upp efter medellinjen. Men men så kan det gå. Sen fick jag inte riktigt upp fronten i travökningarna som jag vet att vi kan.

Den förvända galoppen satt iaf jätte bra nu även om jag inte gjorde svängen ut i förvänd så tvär nu utan tog den lite mjukare och det var Hannah nöjd med när inte väggen kom emot. Ska prova rida på utebanan i helgen och rida igenom det där utan en massa väggar ivägen. :)

Men känslan var mycket bättre och nu känns det iaf inte helt hopplöst, men vi kommer fortfarande bjuda på ordentlig underhållning i den klassen haha.


Men nog är det en härlig känsla när det funkar och man riktigt känner suget i handen och hur hästen kommer upp ordentligt med ryggen och man känner hur den jobbar igenom hela kroppen med bra påskjut bakifrån. Även om Hannah var pigg och laddad igår så kunde hon ändå vänta och jag kunde komma ner i sadeln och få till bra ridning.


Nu är det inte alls så långt kvar till tävlingsdebuten och jag är taggad. Ska bli riktigt roligt faktiskt! (även om jag kommer vara sjukt nervös när det väl är dags!)

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards