Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 25 maj 2012

Av Annie - 25 maj 2012 13:33

Idag är jag hästledig då Linnea har Hannah idag. Tänkte istället roa mej med att gå ner i förrådet och rota bland alla mina hästgrejer för att plocka fram det jag behöver till söndag, och även kolla om jag har något fint vitt schabrak där som jag kan ha. Måste juh börja förbereda.


Igår blev det ett dressyrpass barbacka på Hannah och jag hade både ett schabrak och sedan en filt som jag vikt några gånger på ryggen så det var tom nästan behagligt att sitta på henne. Att inte ha nåt på ryggen är däremot inte så skönt då Hannahs manke inte är att leka med ajaj. Men som sagt så var det riktigt skönt med all stoppning så det blev faktiskt ett dressyrpass. Först volter och skolor i skritt och trav och hon var riktigt fin. Och på slutet tog vi även och galopperade lite och det gick riktigt riktigt bra. Så igår vart det ett riktigt roligt pass faktiskt. Lite blandning mellan seriöst och så lite oseriöst men absolut en hit iaf. :)


Imorgon är det stalljour som gäller och sedan på eftermiddagen ska jag rida Hannah och därefter blir det bad av ett stycke häst som inte badat på hela vintern och säkert inte på hösten heller för den delen, så ett bad är verkligen välbehövligt! Och så frisering och förberedanade och packande inför söndagen. Första klassen vi ska starta börjar ca 11.30 men tänkte ändå åka till stallet i tid på morgonen så man slipper stressa och kan komma fram till tävlingen i lugn och ro. Åh vad roligt det ska bli! :D

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards