Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 21 maj 2012

Av Annie - 21 maj 2012 18:30

Den andra tävlingen som jag och Hannah var anmälda till kommer inte att bli av. Den har blivit inställd. Tråkigt. Nåja det går inte att göra något åt men debuten blir iaf av som planerat och det är juh iaf kul. Får ta och spana på lite andra tävlingar som kan passa istället då. Tyvärr så finns det dock inte så många tävlingar här uppe i norr.


Nå nu fokuserar vi iaf på den första tävlingen så tar vi resten eftersom.

Av Annie - 21 maj 2012 10:42

Fullt upp som vanligt och därför har bloggen inte varit speciellt prioriterad.


Haft han om Pluppen oxå sedan i torsdags tom igår och han har varit väldigt fin att rida. Linnea hade hand om Hannah i torsdags och i lördags och de övriga dagarna har jag haft henne. Även hon har varit väldigt fin även om jag inte ridit allt för avancerade pass (utan bara lösgörande i alla gångarter) med henne just i helgen då hon gått ganska ordentligt tidigare. Och det kommer bli lite extra trimmande under veckan oxå så. Iaf så hästarna har varit fina. :)

Och sedan har det även varit fullt upp i övrigt med folk och hundvakt och party osv.


Men idag är det måndag igen, lite jobbigt då jag gärna hade kunnat vara ledig lite längre! Idag känner jag mej galet trött och faktiskt lite risig. Tror det kanske kan bero på pollenallergi. Eller så börjar jag att bli sjuk. Fast det har jag absolut inte tid med så därför har jag bestämt att det bara är pollen. Kommer köra på även om det visar sig vara något annat för då får jag ta det sen när det finns tid. Nu har jag så mycket annat inplanerat som kommer gå före.


Sen smids det planer för fullt just nu och vi får se hur det blir med allt. Men spännande är det iaf.

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards