Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 17 maj 2012

Av Annie - 17 maj 2012 22:39

Åh vad skönt att vara ledig nu i fyra dagar! Idag har jag sovit till strax efter 13. Jag behövde tydligen sova, även fast jag vaknat från och till några gånger under morgonen. var även upp en sväng på förmiddagen men somnade sedan om igen. Och jag har känt mej galet trött på sistone och ja jag behövde tydligen få sova ut ordentligt. :P (Och det har jag då verkligen gjort då jag gick och la mej vid 23 igår.)


Har iaf en miljon tankar som snurrar i huvudet just nu.


Var i stallet tidigare och red fina Pluppen och pussade lite på Hannah. Linnea har haft Hannah idag så hon hade redan blivit riden men lite mys fick hon då iaf. Jag har hand om Pluppen från idag tillochmed söndag då Sofie har åkte hem över helgen. Alltid lika kul att ha hand om Pluppen oxå. Han och Hannah är så olika men jag tycker om de båda två iaf.


Blir ett kort och flummigt inlägg men som sagt så har jag många tankar som snurrar i huvudet just nu.


Men jag är iaf väldigt taggad inför tävlingen! Nu är det inte långt kvar och jag och Hannah kommer visa att vi faktiskt oxå kan (nåja att vi iaf kan komma till start och se fina ut även om vi inte har någon chans så i övrigt, men vi tänker tävla för att det är kul för oss och våran utveckling och ingenting annat.) till alla som nu misstror hela tiden! Herregud jag vet juh att det är min och Hannahs första tävling och att vi inte har några flaschiga gångarter att komma med osv så nog vet jag hur det ligger till och hur läget ser ut. Vi är inte på samma nivå som andra ekipage. Jag är nöjd och glad om vi bara tar oss igenom programmet i hyffsat tempo och att jag kan kontrollera Hannah och inte får en blackout på banan och glömmer allt!

Men som sagt så tävlar vi inte nu för att plocka rosetter utan för att vi ska ha kul och få lite svart på vitt hur vi ligger till och vad vi behöver jobba mer på! Så nu har jag fått gnälla lite över det oxå. Jag är iaf taggad inför tävlingen och ser det som en kul grej och bra träning!


Oj det blev visst inte så kort iaf men men. :)

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards