Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 28 maj 2012

Av Annie - 28 maj 2012 13:47

Blev en riktigt lång dag igår. Åkte hemifrån vid 06,30 och var väl hemma igen vid 21 så jag var måttligt trött när jag stupade i säng igårkväll.


Jag är iaf väldigt nöjd med tävlingen trots allt och jag är nöjd över min fina Hannah.


I första klassen LB:1 så kändes hon lugn och fin på framridningen. Innan vi skulle in i collektingring så var hon lite otålig och i collektingring kändes hon ändå fin. Lite avvaktande men ändå som fin. Sen kom vi in på banan, red runt lite och Hannah dog! Hon ville knappt gå fram alls och jag blev helt ställd då jag inte var förberedd på det då hon typ aldrig gjort så förut. Så jag blev helt passiv och gjorde inte alls så mycket för att reda upp det och ja det var juh dåligt av mej. Så hela ritten blev en lite smärre katastrof. Hade alldeles för långa tyglar oxå vilket gjorde att hon blev väldigt låg i formen eller orolig med huvudet. Och inte gjorde jag något här heller för att korrigera det hela utan jag bara fortsatte och försökte driva. Ja herregud, fast det är juh lätt att vara efterklok, men kände direkt jag red av banan att vad sysslar jag med egentligen. Varför skärpte jag inte till mej och ordnade upp saker lite bättre?? Nåja. Hannah var juh iaf lugn och skötte sig hela tiden så henne var jag då nöjd över. Fast vi kan juh bättre än såhär. Men samtidigt så var det våran alldeles första start tillsammans och vi tog oss igenom programmet fast med en del missar. Och procenten stämde bra överrens med känslan så ganska bra självinsikt har jag juh iaf. :P


I LA:4 så hade jag iaf kortat upp tyglarna lite haha. Och vid det här laget blåste det i princip storm ute. Hade ganska svårt på framridningen med alla olika ekipage som red runt åt alla håll och kanter (hade det till LBn oxå) så våran framridning var väl inte helt optimal. (även detta pga mej) Men Hannah skötte sig än en gång. Men jag fick inte till trycket i henne som jag hade velat ha och det visade juh sig såklart även på banan. Red iaf igenom programmet i stormen och Hannah var fortfarande väldigt seg och bromsade, men fick fram henne lite bättre än klassen innan iaf. Vi hade såklart en hel del missar (En del större och en del mindre) och saker vi kunnat göra bättre men som sagt så är det lätt att vara efterklok, jag fick iaf inte till allt inne på banan och det är juh helt klart en träningssak. Men känslan var iaf MYCKET bättre i denna klassen än föregående så jag var supernöjd över det. Även här var det inte några höga procent men vi fick lite högre än i LB:n så lite skärpte jag iaf till mej till LA klassen.


Är iaf supernöjd över Hannah, Min fina lilla prinsessa som skötte sig så bra under hela dagen. Och överlag är jag nöjd över dagen och debuten och det var en rolig dag.

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards