Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg under juni 2012

Av Annie - 5 juni 2012 10:45

 

Lite grann iaf.


Återkommer senare!

Av Annie - 4 juni 2012 14:15

Jag blir så sjukt less på denna falskhet som finns. Vad får folk ut av att snacka så sjukt mycket skit om alla hela tiden och sedan tokvända när man väl pratar med den personen, då är allt så puttinutt och gulligull.


Visst jag är absolut inte guds bästa barn och nog har jag väl sagt mindre snälla saker om någon tyvärr. Men då är det så att jag inte låtsas vara övertrevlig mot den personen när jag väl ser den heller. Utan då är det en person jag inte vill ha någon större kontakt med, Tyvärr är det så och jag kan säga att man är inte mer än mänsklig och ibland tar humöret över. Och det är när det blir hela hela tiden att man snackar skit om någon som jag tycker det blir så fel.

Men jag försöker hela tiden tänka mej för.


Men det jag har svårt att förstå är varför man ALLTID måste vända allt till något negativt och bara hitta nåt att hacka på?!

Hur svårt kan det vara att säga något positivt iaf?


Ne jag har faktiskt tröttnat på allt skitsnack och all falskhet. Och sanningen brukar juh alltid komma fram tillslut.

Nu är det så att jag inte orkar med såna personer som hela tiden ska hålla på utan jag kommer hålla mej till mina FÅ vänner istället som jag vet inte snackar skit om mej så fort jag lämnar rummet.


Jag orkar inte bry mej längre om alla som har åsikter om bla mej, vad jag har sagt, att jag rider dåligt, att Hannah är omusklad, att vi aldrig kommer lyckas med något, att jag festar för mycket, att jag sminkar mej för mycket, att jag är en fjortis, köper för mycket grejer mm mm mm mm ja listan kan göras lång.

Och jag kan säga att jag blivit väldigt förvånad och sårad över mycket jag fått höra sägas om mej. Det har tagit hårt och jag har blivit väldigt ledsen och tvivlat mycket på mej själv, och samtidigt undrat vad jag har gjort för fel. Men nu kan jag säga att jag trotts att jag blivit sårad ändå kunnat lämna det bakom mej och faktiskt inse att jag har det bättre utan dem.


Visst är det så att folk alltid kommer att ha olika åsikter om saker och självklart ska man kunna säga sina åsikter. Det tycker jag absolut, det för juh bara upp saker till disskution och man kan prata med varandra. Men om någon har nåt att säga om mej så får man gärna säga det till mej direkt istället.

Det jag inte klarar av är just falskheten! Olika åsiketer och synpunkter har jag absolut ingenting emot. Det är bara nyttigt att tycka annorlunda ibland. Det är då man kan utvecklas. Men skitsnack och falskhet och att direkt vända kappan efter vinden vill jag inte ha nåt att göra med längre from nu.


Jag tycker faktiskt att man kan försöka säga något bra om andra istället och iaf försöka hitta nåt positivt istället för att bara se allt negativt hela tiden. Folk kommer alltid tycka olika och ingen går ihop med alla människor, men då behöver man inte heller umgås med dem om man känner så.


Jag kommer hålla mej till mina Få vänner istället som jag vet vart jag har och som jag vet att jag kan prata med utan att bli huggen i ryggen direkt och resten behöver inte försöka vara falska och ställa sig in. Och till alla övriga jag känner önskar jag bara lycka till med allt ni tar er för och hoppas att ni lyckas med det ni vill och har kul i livet iaf! (Se lite positiva ord istället för bara negativt. :P )


Fast om nu folk tycker att det är så roligt att snacka skit och missunna andra männsikor så får de väl göra det. Jag kommer fortsätta leva mitt liv på mitt sätt och isf får de väl bara ännu mer att prata om haha.


  



 

Av Annie - 4 juni 2012 11:19

Nu var det måndag igen. Tycker att helgerna går alleldes för snabbt! Stalljouren har iaf gått väldigt lätt och bra hela helgen och det gick väldigt snabbt. :) Annars har helgen bara avrit väldigt lugn. Iofs ganska skönt med en lugn helg för en gångs skull. I Lördags var det ändå så dåligt väder med regn och storm så då var det mysigt att bara ha en filmkväll hemma. Så hela elgen har gått i lugnets tecken med mycket sömn och bara mys i stallet.


Hannah fick igår komma ut och bli riden efter våran galoppslinga som vi har. Det är en anlagd slinga som går runt en äng. Hannah tyckte att det var roligt och hon var pigg men skötte sig hela tiden. Red i skritt, trav och galopp och vi hade väldigt roligt. Hon hade väldigt bra tryck hela tiden och vi njöt bägge två av att bara rulla på.


Pluppen och jag har bara fokuserat på att ha kul och mysigt ihop hela helgen och har inte haft några krav alls. Men kul har vi haft iaf. :) Men ikväll blir det nog ett lite seriösare pass med Pluppen iaf. Hannah får jag se vad jag hittar på med.


Imorgon kommer bägge få vila då vi har avskedsfest för en på jobbet och sedan blir det krogparty på kvällen. Så ska bara till stallet lite snabbt för att göra höpåsarna och kolla till dem iaf.

Av Annie - 2 juni 2012 15:50

Igår var jag till stallet i vanlig ordning och red ut med Pluppen i skogen en sväng. Han var pigg och glad och solen sken så vi hade en väldigt trevlig tur där jag var och undersökte lite nya vägar. Hittade faktiskt en väg som jag vill undersöka lite närmare. Någon som vill följa med? Kan erbjuda Hannah om någon är sugen på en skogstur. :P

Ne men vägen ska iaf undersökas närmare. Nu red jag inte så långt efter den utan vi travade och galopperade lite och Pluppen tyckte allt var jätte roligt! Från första galoppen ville han inte sakta av utan han sprang i sidled och grymtade haha söthästen. Sedan var han pigg och låtsades skygga lite men det brydde jhag mej inte om utan vi fortsatte våran tur och vi bägge njöt i fulla drag!


Hannah fick sig ett joggingpass i ridhuset då jag ville känna lite på henne. Hade fokus på att hon skulle gå ordentligt framåt hela tiden och hon var riktigt riktigt fin. I galoppen kunde vi göra mycket tempoväxlingar och hon var med mej hela tiden. Mycket fin även fast det inte blev ett superlångt pass.

Hannah ska få komma ut efter den nya vägen i skogen här nån dag oxå. Bra för henne att få gå lite efter stigar med stockar och stenar.


Fina hästar var det iaf.

Idag får jag helt enkelt se vad jag hittar på. :)


Trevlig helg iaf!

Av Annie - 1 juni 2012 09:55

Ja herregud vad tiden går fort. Idag är det redan första juni, dock känns det som höst ute då det bara är 10 grader och halvdåligt väder ute. Undra om det någonsin blir sommar??! Känns då inte som det just nu iaf. Hoppas verkligen att värmen kommer snart.


Igår fick bägge hästarna vila, Var bara dit och gav dem sitt kraftfoder och gjorde höpåsarna och sedan fick bägge två komma ut och beta lite. Vi hade grillkväll på jobbet så därför fanns det inte riktigt tid till något annat. Så när jag var klar i stallet så var det bara att åka hem och byta om för att åka tillbaka till jobbet och äta grillat och vara lite social.


Ikväll får vi se vad jag hittar på med pållarna.

Ihelgen väntar iaf stalljour igen så här blir det ingen vila. :P Ne men det borde nog gå väldigt smidigt om nu hästarna sover ute i helgen. Beror lite på vädret.


Skönt med fredag idag iaf!!



Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards