Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg under februari 2012

Av Annie - 8 februari 2012 20:46

Måste juh bara visa vad jag fick av min söta mamma en morgon när jag kom till jobbet. Visst är den gulligt? :-D

 
Av Annie - 7 februari 2012 22:20

Blev ingen träning för mig ikväll då det ska fortsätta envisas med att vara så kallt och då klara inte min astma sig utan jag får extremt problem med andningen. SURT! Jag hade juh hoppats på att det skulle ha blivit bättre och varmare tills idag men icket.


Istället tog jag och ryktade Hannah ordentligt. Och hon fäller nu sin vinterpäls extremt mycket. Hon går då bara efter ljuset och inte alls efter graderna. Jag skulle då inte vela fälla min päls när det är mellan -25 och -35 i en vecka. Men Hannah tycker då tydligen att det är dags. Vet dock inte om det var sådär supersmart att rykta henne med gummiskrapa för att få bort massa päls när jag har så tungt att andas. Det gjorde nog inte saken bättre om man säger så. :P

Men men, ibland gör man först och tänker sen. Pälsen måste juh bort vare sig jag har svårt eller inte. :P


Men nu tycker jag att det är dags att bli varmare ute. Jag orkar inte med att gå runt och frysa hela tiden.

Less på att ingenting fungerar när det är så kallt. Bilarna går sönder, och man måste ha ett ton kläder på sig för att våga sig ut genom dörren. Att klä på sig är juh verkligen en smärre procedur med alla lager och sen går man runt som en michelingubbe och allt blir bara tungt och jobbigt. Märks det att jag inte alls gillar kyla?


 



Av Annie - 7 februari 2012 12:57

Idag är det två år sedan som jag flyttade från Stockholm till Kalix igen.tiden går fort, men nog saknar jag Stockholm väldigt väldigt mkt. får se vad som händer i framtiden. kanske att man flyttar ner igen. finns juh mkt fina stall och tävlingsplatser i sthlm oxå. :-P

Av Annie - 7 februari 2012 07:15

Nu ska vi se hur detta fungerar då...testar att skriva ettinlägg genom att logga in via webbläsare istället för att skriva mms eller sms inlägg. detta verkar juh fungera hyfsat iaf. men lite jobbigt var det nog allt. :-P

Av Annie - 6 februari 2012 20:40

Hannah hade tydligen skött sig bra på hästskötarexamen idag. :) Hon hade varit lite spänd, vilket är fullt förståligt, så det hade inte varit något oväntat för de som hade henne. Jag blev väldigt glad när jag hörde detta då det var två stycken som sldrig ridit henne som fick henne idag.


Imorgon ska jag rida lektion för Maria igen. (hon hade en ledig tid och jag har inte en fast plats denna vår utan står som reserv.) Är juh en evighet sen jag red för henne. och jag har inte ridit ordentligt eller seriöst sedan innan Bahamas så jag känner mej måttligt ur form. + att min andning inte alls vill fungera när det är så här kallt. Så vi får se hur det går imorgon. Jag tar det helt enkelt som det kommer.



Av Annie - 6 februari 2012 14:03

Idag ska Hannah gå med på hästskötarexamen som ridgymnasiet har. (hålls på holmen där vi står)

En häst som egentligen skulle ha gått med har blivit skadad så de behövde en extra häst och då fick jag frågan om Hannah kunde gå med.


Jag är lite små nervös och jag hoppas verkligen att Hannah sköter sig. Hon kan juh vara väldigt känslig och speciellt med helt nya ryttare. Och jag har ingen aning om vem som kommer rida henne då eleverna skulle få utdelat hästarna till sig nu på morgonen. Men är ryttaren lugn och mjuk så borde de inte vara något problem.

Men jag är som sagt ändå lite spänd då de e en ny ryttare som ska rida och så ska de rida i grupp.


Men jag tror juh inte att de ska vara några problem egentligen. Men Hannah är juh en dam med lite åsikter ändå.


Jag red iaf ett pass på Hannah igår. Hon kändes superfin och mjuk. Rund och fin i galoppen och bara allmänt trevlig.

Hon har juh tagit det lugnt sedan jag kom hem då hon haft ett ca 2 cm långt sår på frambenet som hon varit öm och svullen av. Nu är svullnaden helt borta så jag kände att jag var tvungen att rasta av henne lite ordentligare då hon skulle gå med på dagens prov. Men om hon är som hon var igår i ridningen så ska det juh absolut inte vara något problem. :) Allt beror väl på ryttaren. Men de e juh duktiga tjejer som går ridgymnasiet så.


    



Av Annie - 6 februari 2012 09:15

Idag får vi vara hemma från jobbet med full lön då det bara är 13 grader på vårat kontor.

Det är något fel med värmepannan som de inte riktigt får till. Men jag klagar juh inte över att få en extra dag hemma. :P


Och idag är det bara -20 grader ute. Nästan varmt om man jämför med de -30-35 vi haft de senaste dagarna.

Och idag toksnöar det ute oxå.



Av Annie - 4 februari 2012 13:35

Påpälsad och redo för stallet.

 

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards