Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Annie - 9 mars 2011 22:42

Som väntat så blev det snöstorm ute nu istället. Usch.

Har landat i soffan och ätit lite ben & jerry glass. Det är så gott.


Idag var Hannah extremt gossig, tog och borstade henne ordentligt och shit vad hon släpper päls nu. Det var nog mer päls på golvet än vad som var kvar på hästen alltså. Och Hannah njöt för fullt och skulle vara snäll och klia tillbaka, jag lär juh ha blåmärken av hennes tänder på min rygg i morgon för hon tog i ritkigt ordentligt, men det var juh så mysigt.

Sen så var det bara allmänt pyssel och de vanliga sysslorna, Men passade på att fylla alla extrapåsar med hö.

Jag längtar verkligen till jag och Hannah är helt igång igen. Är riktigt sugen på att komma igång med träningen igen. Men det blir att ta det lugnt ett litet tag till. Tar det hellre lugnt några extra dagar än sätter igång för snabbt, Vi har juh som sagt inte bråttom någonstans. Och sen är nog jag lite extra nojjig och "över försiktig" men det gör nog inte så mkt iaf.


Imorgon ska Sussi ha hand om Hannah så jag får en hästledig dag. Undra vad jag ska hitta på då. Blir nog bara att ta det lugnt och ta igen sig lite, känns som att det är välbehövligt just nu.


Nu börjar det bli dags för att göra sig i ordning för sängen.


En gammal bild på mej och Hannah.

  


God natt på er.

/Annie

Av Annie - 9 mars 2011 15:44

Är verkligen less på vädret nu. Jag är less på att det ska blåsa storm ute dagarna i ända. Och nu har det sagt att det ska komma upp till 1 dm snö oxå. Jag som vill ha varmt och soligt väder och att snön ska smälta bort. SUCK.

Det blir juh inte bättre av att Hannah inte är helt igång ännu heller och därför blir lite extra på tårna pga all blåst. Är inte så kul att rida ute när man halvt om halvt håller på att blåsa iväg på en häst som håller på att hoppa ur skinnet pga överskottsenergi. Om då helst ridhuset kunde vara ledigt men det är inte heller så kul att rida inne hela tiden, men det är ändå inte aktuellt när det är lektioner hela kvällarna. Jag gillar juh att rida utomhus, sålänge det inte är svinkallt. Nåja förhoppningsvis så blir det väl vår på riktigt snart med varma, soliga dagar.

Bara bita ihop tills dess.


Sen är jag även trött på att ha sprängande huvudvärk. Har haft det nu i flera dagar och det påverkar mitt humör väldigt mkt. Skulle verkligen behöva beställa tid för massage så jag kan få bort alla knutar jag har i ryggen, och även få knäckt till alla låsningar. Vissa dagar känns det som att jag är full, vilket iofs kanske skulle vara kul om det inte vore för att hela världen gungade.


ne nu kände jag att jag var lite väl bitter i mitt inlägg, men ibland har man såna dagar oxå.


Vill verkligen att all snö ska försvinna NU.    

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards