Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Annie - 10 mars 2011 21:15

Idag hade juh Sussi hand om Hannah och de hade varit och ridit ut i skogen, Hon hade även fått med sig Frida och Nova ut i skogen. Och Hannah hade skött sig bra och varit pigg men fin. Tills de var på väg hem och de mötte en häst som galopperade, Då hade Hannah stått på stället och galopperat och kört lite skolor ovan mark. De hade stannat och pratat med tjejen som de mötte och när de skulle iväg igen åt varsitt håll så ville Hannah tydligen följa med den andra hästen istället för att fortsätta hemåt, (Tror Hannah blev lite kär i killen faktiskt. )

Så då hade hon börjat backa och kört lite galopp på stället och ännu lite mer skolor ovan mark. Ja vaddå att min häst har lite överskottsenergi just nu oxå gör juh kanske inte saken lättare. Men det är tur att Sussi är van vid den typen av hästar och inte stressar upp sig så hon hade bara skrattat åt Hannah. Ja det är juh även tur för mej så inte Hannah skrämmer iväg min medhjälpare.   

De hade iaf kommit hem helskinnade och Hannah hade varit supernöjd över att få komma ut i skogen i dagsljus och var nog även nöjd över att få busa lite, även om det var oplanerat från Sussis sida.

Hon är juh för söt den hästen alltså.


Och nu på kvällen har Pernilla varit snäll och tagit in hästarna så jag blev helt hästfri idag.


/Annie

Av Annie - 10 mars 2011 19:32

Ja idag hade samma butik (djurmagasinet, fd häst & hundliv) 70% rea då de ska sluta med hästgrejer så jag svängde förbi efter jobbet för att se om det fanns kvar något kul att köpa. Skulle ändå dit för att köpa en ny leksak till Wilma.


Och självklart hittade jag en del smått och gått som fick följa med hem även idag. Så här kommer en bildbomb på dagens shopping. :)


  

Översikt på dagens inköp.


  

3 st schabrak (alltid bra att ha)



 


  


  

Bruna benlindor från Mias.


  

Lite smörjgrejer.


   

En luddgrimma till Hannah.


  

Ett nytt bett och en longerdelta.


  

Och så klart två nya leksaker till Wilma. (dessa var dock ej på rea)

Sen blev det även ett shampoo och lite godis till Wilmis.


Jag verkligen älskar att shoppa.   


/Annie

  


Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards