Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Annie - 28 mars 2011 22:58

Ja vi var juh till veterinären med Wilma idag för att kolla upp henne då svullnaden hade blivit värre och hon även hade fått ganska stora sår över nosen och runt ögonen. Hon har en djupliggande bakterieinfektion och nu ska hon äta antibiotika i 10 dagar.

Lillhjärtat skötte sig helt kanon hos veterinären även fast de klämde och kände och kollade överallt.  Men Wilma var lika glad för det.

Men nu däremot är hon lite arg då hon måste ha en tratt på huvudet för att hon inte ska klia i såren och det är hon verkligen missnöjd över. Hon går in i saker med tratten och den verkar vara allmänt ivägen för henne, Stackarn.


Så idag har jag VAVat hela dagen. (vård av vovve:) ) då vi ändå måste ha henne under uppsikt. Så nu hoppas vi att antibiotikan ska hjälpa annars ska hon få kortison oxå. Och så ska vi ringa tillbaka till veterinären i slutet av veckan.


Men nu ska jag gå och tvätta såren en sista gång innan det är dags för sängen. Imorgon är det jobbet som gäller igen som vanligt.


God Natt!

Av Annie - 28 mars 2011 21:45

Igår blev det bara en kort sväng på utebanan. Skrittade Hannah en stund men det kändes inte alls bra och tyckte att hon inte gick helt rent så jag hoppade av och promenerade med henne istället. Underlaget på banan är verkligen inte bra nu och Hannah som är ganska underlagskänslig var inte nöjd. Så det blev inte så långt eller avancerat pass men hon fick juh komma ut och röra på sig iaf.


Idag tog vi och skrittade ut efter slingan och hon kändes inte oren på något sätt, vilket innebär att det nog var underlaget som störde henne igår. Hon var pigg men skötte sig ypperligt. Glad över att få komma ut igen. Så det blev ett slöpass idag oxå.


Längtar verkligen till utebanan tinat upp och alla härliga vägar oxå så man kan rida lite mer vettigt ute oxå

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards