Annie Rotinen - Mitt Liv

Alla inlägg under mars 2011

Av Annie - 7 mars 2011 22:17

Orkar inte skriva något idag. Har extrem huvudvärk och ska gå och lägga mej nu.

Bjuder därför på bilder från ihelgen istället.


Fredagens middag. Biff med bambuskott och champinjoner till mej och en pizza till Marcus från kinarestaurangen.



   


Mitt paket som hade kommit. :)

   


Innehållet i paketet.


 


Söndagens stalloutfit.

   


Och Hannah som står och myser i vårsolen.


     


Sen dog juh batteriet på kameran så det blev inte bättre bilder än så på Hannah tyvärr. Ska knäppa lite nya så snart jag får tid och kommer ihåg kameran.


/Annie     

Av Annie - 6 mars 2011 22:20

Undra om det finns något sådant ord, fika koma? hmm man kan juh säga matkoma så det funkar säker med fikakoma oxå. :) Jag är iaf fortfarnde helt sjukt mätt från allt fika jag smällde i mej. Jag är juh en riktig gottegris och jag snålar då inte in på fikat eller godsakerna. Tur att man har hög förbränning, annars skulle man nog rulla fram.    Men som sagt, känner mej lite lätt illamående nu. Men det var riktigt trevligt att sitta och surra då vi är ett väldigt glatt gäng och det är mkt humor och skratt när vi träffas. (Spec jag, min mamma och min styvsyster)

Efter fikat så åkte jag och Marcus förbi stallet igen och tog in hästarna och nattade för kvällen. Tycker bara att det är bra att de får gå ute länge. Spec nu när det är varmt och skönt ute. Gillar absolut inte att ta in dem tidigt och bara låte de stå och stirra i boxen, Nej då får de hellre vara ute lite senare. (om vädret tillåter som sagt, annars tar jag självklart in dem tidigare.) Och Hannah ser då inte det minsta missnöjd ut över att få vara ute länge, Snarare tvärtom.


Jag skulle juh knäppa kort när jag åkte till stallet tidigare idag, men såklart så tog juh batteriet slut på kameran så jag hann väl få två bilder i stallet, Och de var nog inte speciellt bra heller. Men men sånt händer, ska ladda över alla bilderna till datorn imorgon och så lägger jag ut nån bild här oxå då.


Nu har jag precis tagit en skön dusch och nu börjar det bli dags att sova.

Hoppas ni haft en bra helg. God natt!

/Annie

Av Annie - 6 mars 2011 11:18

Igår blev det bara en snabb sväng till stallet på kvällen. Allt drog ut på tiden under dagen så det blev inte riktigt som jag planerat. Det började med att vi fick besök av Marcus mamma och hennes man. Så då blev det lite fika och vara social. Därefter så satte vi oss i bilen och brände iväg till haparanda och elgiganten där vi fick köpt oss en tvättmaskin. YEY!! Äntligen! Jag är så glad över att ha en egen tvättmaskin och slippa allt som har med tvättstugor och bokade tider att göra. Jag tycker att tvättstugor är lite äckligt faktiskt, men nu har vi då en egen så vi kan tvätta i princip när vi vill och behöver. :) Åh tänk att man kan bli så glad över en sån enkel sak som en tvättmaskin. Nästa inköp blir en egen torktumlare. Efter elgiganten så bar det av till ikea för att handla lite småplock. Tanken var att bara köpa ett torkställ men såklart råkade det juh slinka med lite andra grejer oxå.

Sen var det bara att skynda sig hem och slänga i sig lite mat för att sedan stressa iväg till stallet. Landade väl där vid 19.45 kanske och då hade Pernilla precis tagit in hästarna. Hon hade även varit supersnäll och mockat och bytt Hannahs vatten på morgonen när hon varit där, Hur skönt som helst så jag behövde bara blanda matburkarna och packa höet. Så Hannah fick sig vilodag till. Tanken var även att vi skulle gått på party på kvällen men det fick vi tyvärr skippa då det helt enkelt inte fanns tid och jag kände hur huvudvärken började komma krypandes.


Idag ska vi iaf ut och skritta i det härliga vädret innan jag ska hålla lektion, och kl 18 ska vi vara på kalas, min systerdotter fyller 14 år. 

Jag ska även försöka ta med mej kameran och se om jag kan få några nya bilder på Hannah.


/Annie 

Av Annie - 5 mars 2011 21:59

Här kommer lite saker som jag är sugen på att beställa. Fast såklart kommer jag juh inte ha råd med allt.


Täcken till Hannah, både övergångstäcke och regntäcke.

  


Snygga schabrak med matchande lindor.

     

     


Dressyrskydd

   


Och så lite ridkläder till mej själv. :)

           


Och sen är jag juh fortfarande på jakt efter en hoppsadel till Hannah.

      

Av Annie - 4 mars 2011 21:46

Idag kom juh som sagt mitt paket och jag tog och provade den nya höpåsen till Hannah redan ikväll. Och jag måste säga att Hannah såg väldigt nöjd ut över sin nya sak.   Hon tuggade så nöjt ur den. Så jag tror det blir kanon bra med den. + att den rymde väldigt mkt hö oxå. Om man packar den ordentligt så får man i ca 6 kg stod det så då är det inga problem att få plats med Hannahs kvällshö.


  


I övrigt så tar vi det fortfarande ganska lugnt. Idag fick hon vila, var och tog in hästarna vid 19.30 Är juh så skönt med plusgrader ute så då får de vara ute lite längre efter extremkylan som var tidigare och de fick komma in så tidigt.


Ne nu ska jag surfa vidare och se om jag kan hitta någon passande leksak att hänga upp i boxen. Hon gillar juh verkligen att pyssla med saker så det gäller att inte ha tex benlindor eller liknande inom räckhåll för henne, då hon tar dem i munnen och leker med dem. I början när vi flyttade till stallet så lyckades hon alltid få upp Pernillas skåp som står brevid boxen och drog ut alla benlindor mm på golvet, så pernilla fick ordna en liten låsanordning på skåpet så inte Hannah skulle kunna få upp det.   


/Annie

Av Annie - 4 mars 2011 15:18

Mitt paket från hööks har kommit nu. :D Så det blir att åka och hämta det efter jobbet idag. Åh det är så roligt att öppna paketen, även fast jag redan vet vad som är i. Och sen blir det stallet i vanlig ordning. Fast det blir att åka dit lite senare ikväll. 


Ha en trevlig fredag!


/Annie

Av Annie - 3 mars 2011 21:54

Nu har jag en telefon igen. :) Som tur var hade mamma en telefon som hon inte använde som jag fick låna tillsvidare så nu är jag kontaktbar igen. Jag insåg verkligen hur beroende jag är av min mobil när jag väl blev utan. Men nu känns det bra igen. Även om telefonen inte är av nyaste modell eller så eller har några flashiga (eller hur det nu stavas) funktioner så går det iaf att ringa och skicka sms med den, så jag är nöjd ändå. Då slapp jag den utgiften denna månad och kan istället köpa nå roligare saker för pengarna, typ hästgrejer. :D Det är juh så mkt roligare.


Idag är jag extremt trött och har varit det hela dagen. Känner hur det bränner bakom ögonlocken så jag tror faktiskt att jag ska krypa ner under täcket och ta en tidig kväll ikväll. Jag har juh inte lyckats så bra med det denna vecka utan klockan har varit kring tolv innan jag väl lagt mej.


/Annie

Av Annie - 2 mars 2011 22:09

Min telefon är stendöd! Den dog när jag var i stallet så nu är jag utan telefon. Och såklart har jag ingen gammal som ligger och skräpar här hemma heller som jag kan använda istället.

Så nu blir det att köpa en ny telefon. Absolut ingenting som jag hade planerat att köpa nu men jag har som inget annat val just nu. SURT!


Så vill ni mej något så får ni ringa på Marcus telefon helt enkelt.


/Annie

Presentation


Välkomna hit!
Är en sprallig 27årig tjej bosatt i norrbotten. Här kan du följa mej i mitt liv och mina två hästar i våran vardag med träning, tävling och lite annat smått och gott.

Copyright på alla bilder.


Fråga mig

5 besvarade frågor

Hannah the Brave xx

 

Dali aka "Pluppen"

 

Kilhults Zatanz Zexiga Wilma

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Gästbok

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards